GASTENBOEKUw gastenboek is 126 keer getekend. U ziet pagina 6 van 13.pagina  1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13 
  Mieke Brakenhoff - uit Oegstgeest 16-08-2006
Tof om wat te weten over je familie, en de oorsprong te lezen !Het doet me heel goed, en ik ben beretrots op de Brakenhoffies!

  Johanna Bremer - van Roon 01-07-2006
Hallo, doe onderzoek naar familie van Roon zag een paar bekende namen tussen de gegevens staan. Heb geprobeerd een email te sturen door op de link "contact" te klikken maar liep steeds tegen een deadlink of error aan.
Vroeg mij af of u weet dat alle mensen met de achternaam "van Roon in" uw gegevens, familie van elkaar zijn.
Vriendelijke groeten.
Teunis van Roon is 2x getrouwd geweest:
1e huwelijk met Catharina Hoefgeest.
2e huwelijk met Aagje van der Laan
- Cornelis van Roon is een zoon uit het eerste huwelijk(geboren omstreeks 1878 te Heemskerk)
- Johannes is een zoon uit het tweede huwelijk (geboren omstreeks 1886 te Heemskerk)

  Tanya Tishauser 08-06-2006
I am the Canadian cousin of Nancy,Lynn ,Barbara and Annamieke....hello all!!

  Theo Brakenhoff - uit Posterenk 21-04-2006
Nog een Brakenhoffie. Ik ben Theo Brakenhoff uit Posterenk. Mijn ouders zijn Loet en Tineke Brakenhoff. Ik heb twee broers Hans en Laurens. Ik ben de midelste van de drie zonen en ben 45 jaar. Gelukkig getrouwd, en heb twee lieve dochters. Mijn familie komt eigenlijk allemaal van oorsprong uit Den-Helder. Nu zijn we verspeidt over het westen van het land. Rijswijk, Delft, Monster. Ik heb de site vandaag voor het eerst bekeken en zal het nu wel vaker doen. Leuk dat ik een naamgenoot zag staan.
Het is nu vrijdagmiddag, dus ieder die het nu nog leest, fijn weekend! Theo.

  Ans Stefels-Admiraal - uit Haarlem 27-03-2006
Vorige week ben ik op de koffie geweest bij tante Marie Neeft in Krommenie.(met een heerlijk gebakje van jullie) Zij is nog mijn enige tante van 97 jaar en Ik moest jullie de hartelijke groeten overbrengen van haar.

  Lia Venema 23-03-2006
Wat een verrassing om zoveel informatie over de familie Brakenhof te vinden! Johanna Maria Elisabeth Brakenhof is mijn overgrootmoeder. De gegevens over de kinderen, die jong zouden zijn overleden, zijn niet volledig. Gelukkig maar, anders was ik er niet geweest. Foto\'s van \'omaatje\' en overgrootvader Johann Nowak staan op www.evelynnovacek.web-log.nl.

  L. Blokker - uit Zaandam 22-03-2006
Ik was aangenaam verrast deze stamboom van de familie van mijn schoonmoeders kant. Leuk om te weten dat de Brakenhoffies toch over het algemeen in de Noordkop zijn blijven hangen:-)

  Maaike van der Poel - uit IJmuiden 17-03-2006
Geachte maker van deze website,

Ik ben de dochter van Anna Francina Brakenhoff. Ondertussen hertrouwd met Johannes Marinus van der Poel op 29 september 2005. Ik heb een correctie op de achternaam van mijn vader, het moet namelijk zijn van der Poel

Groeten Maaike van der Poel

  Ans Stefels-Admiraal - uit Haarlem 02-02-2006
Wat leuk de site van de Brakenhoffjes.Die naam heb ik vroeger veel gehoord van mijn tante Guurt.Zij woonde in de Dorpstraat in Assendelft.Haar man heette Jan Boon en zijzelf heette Betjes.

  martina - uit assendelft 31-12-2005
gelukkig nieuwjaar aan alle brakenhoffies en de mensen er om heen
kus martina

 « vorige pagina   volgende pagina » 

Teken het gastenboek