GASTENBOEKUw gastenboek is 126 keer getekend. U ziet pagina 3 van 13.pagina  1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13 
  Astrid van Aalst - uit Castricum 16-11-2007
Ha die Peter.

Heb nog even rondgekeken in de schoenendozen van mijn ouders en ben nog wat oude foto's tegengekomen van de familie. Hoe wil je ze hebben. Digitaal in PDF of iets anders.
Tevens wil ik even doorgeven dat ik inmiddels met Patrick weer terug ben in Castricum.

Groetjes

  Jan Brakenhoff - uit Voorschoten. 28-10-2007
Beste Peter,
Allereerst mijn complimenten over onze stamboom. Na de fut had ik gedacht samen met Ton uit Uitgeest de bronnen van onze familie verder uit te zoeken, maar het is er (nog) niet van gekomen.
Het gaat mij speciaal om Frans Brakenhoff, de chirurgijn uit Limmen. Waar komt hij vandaan en waar werd hij Mr. chirurgijn? Via genealogie van Seniorweb weet ik, dat hij in Amsterdam geen lid van het chirurgijnsgilde was. Een oudere generatie
woonde in Amsterdam, Anthony Br. Spekslager.Hoop ooit nog eens een en ander te kunnen uitzoeken.
Met familiegroeten,
Jan Brakenhoff. Voorschoten.

  g.s.m.stengs - uit heemskerk 22-10-2007
per ongeluk gelezen en bezocht

  patrick mellema - uit winschoten 01-10-2007
hoi Mike. hier een berichtje van een neef van je. lijkt het je wat om contact met me te zoeken? Als het je wat lijkt dan stuur es een mailtje op p.m.mellema@orange.nl kan wel ff duren als ik contact op neem met je,want ik vaar nogal veel. ook kun je me es bellen op nr 0616367370.groetjes patrick mellema

  maria antoinette brakenhoff - uit Zeist 14-09-2007
hallo allemaal.
Ik wist niet dat de familie zo groot was.
groetjes
maria antoinette
www.pijnacker.org


  yvonne brakenhoff - uit rotterdam 29-08-2007
Helaas ben je per ongeluk verwijderd uit mijn account maar ik zou graag contact met je willen
pmellema is de naam dacht ik. via de brakenhoff site gevonde.

  Trudy - uit Breukelen 20-08-2007
Dat is toevallig dat ik deze site onder ogen krijg!
Leuk om te zien.

  Jan Willem Brakenhoff - uit Zaandam 30-07-2007
Grappig wat je allemaal op het internet terug kan vinden, vooral als je, je eigen naam intypt (Jan Willem Brakenhoff ) en je leest over je eigen zus (Annemieke Brakenhoff )die gegevens ziek over haar moeder Anna Catharina Vernout,alleen dacht ik dat mijn broer Peter brakenhoff in Duitsland wooont.

Jan Willem Brakenhoff,( 11 feb. 1959 )Zaandam

  Bertrand Stengs - uit Talling (Duitsland) 13-07-2007
Hallo, leuke site met toch ook aardig wat info over familie Stengs.De moeder van mijn opa heet Catharina Brakenhoff geb. 24 sept.1887, dochter van Jan Brakenhoff geb. 19 maart 1844.
Helaas kom ik niet meer op de site van Wout Stengs. Weet iemand toevallig zijn tel.nr of email?
Ik zou graag een beetje verder zoeken in mijn stamboom.Ook bij ons is het zo, net als bij jullie familie, dat wij allemaal afstammen van een(1) Duitser, Johannes Wilhelmes Stengs geb. in Krefeld(6-2-1765) en die getrouwd is in Heemskerk met Kniertje Louris Diemeer.
Tot nu toe ben ik gekomen tot Pauli Stengs(opa van de bovengenoemde Johannes Wilhelmus Stengs)getrouwd op 19 juli 1702 in Moers(D) met Catharinae Brendts.
Ook schijnt er in Mittel-Orbroich(D)nog een Stengs Hof te zijn.

Hartelijke groetjes uit Duitland,
Bertrand Stengs

  M.C. Deden-Kazenbroot - uit Lelystad 22-06-2007
Beste familie Brakenhoff,
Prima website met duidelijke informatie. Misschien heeft u nog eens hier wat aan: Ik heb namelijk ook een website met voorouders uit Castricum, Heemskerk, Velsen, etc. Mijn achternaam is Kazenbroot, zie verder website www.meertens.nl bij Kaasenbrood voor meer bijzonderheden, ook wel bekend vanwege deze spelling en Caasenbrood, in feite spellingvariaties van Caasembrood tot Kazenbroot. In mijn kwartierstaat ook enkele voorouders uit omringende landen. Mocht ik iets tegenkomen waar u wat aan heeft, dan laat ik het u wel weten.
Gemakshalve bij stamboompagina's alles terug te vinden bij spelling Casembroot met div. voorouders, geen bewijs onderlinge connecties. Indexen zijn nog in bewerking, wel mogelijk zoeken; familienaam Beentjes is voor u ook relevant.
Met vriendelijke groet, Marianne > www.kazenbroot.nl

 « vorige pagina   volgende pagina » 

Teken het gastenboek