GASTENBOEKUw gastenboek is 126 keer getekend. U ziet pagina 12 van 13.pagina  1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13 
  jos en kea damiraal - uit uitgeest 02-10-2003
Peter geweldig deze site, we hebben genoten en zullen dat nog veel keer doen. Groetjes Jos en Kea Admiraal.

  Cees Jan van den Hoek - uit Alphen aan den Rijn 27-09-2003
Ik sprak je vandaag op de Delflanddag. Ik heb de site bekenen, ziet er inderdaad leuk uit. Wellicht ook iets voor mij ??

Cees Jan van den Hoek
Alphen aan den Rijn

PS ik kom zeker nog een keer terug op je site.

  Jaap Tromp - uit Alkmaar 18-09-2003
Leuk om mijn grootmoeder op deze site terug te zien. Margaretha brakenhoff, getrouwd met jacobus Tromp. Ze hadden drie zonen, Gerard, Willem en Jaap. Een van deze drie zonen was mijn vader Willem Tromp. geboren 14-9-1916 in Krommenie + 7-12-1982 Amsterdam. Mijn neef is Job Tromp, woonachtig in Canada. Zijn reaktie is terug te vinden in het gastenboek gedateerd 18-9-2003. Ik zal er nog regelmatig op terugkijken. Via het HGC historisch genootschap Crommenie pluis ik ook de historie van onze familie in hun woonplaats Krommenie en omgeving uit. Groet Jaap Tromp Alkmaar

  Job Petrus Gerardus Tromp - uit Belmont,ON.Canada.N0L 1B0 18-09-2003

Ik ben een Kleinkind van Gerrit Brakenhoff geboren April 1,1837 en Katrina Kimman geboren te Uitgeest Mei 7,1845. Drie dochters Maria Smit(Frans), Margaretha Tromp Jacobus (Co),Agatha de Vroom. Jacobus (Co)Tromp en Margaretha had drie zoonen Gerard, Willem, Jaap. Ik ben een zoon van Gerard, Petronella Cornelia van der Weijden. Die hadden vier kinderen Gre (Margaret), Job, Ineke (Inez), Jack.Ik vind dit stamboom heel interessant en kykt er veel na en ben op dit moment te proberen de Tromp familie stamboom hier op te brengen. Ik vind dit heel leuk dat dit is gedaan want altyd leuk om te zien waar je vandaan komt. Wy zyn ge-emigreert in 1955 met ze vyven en twee jaar later was me broer Jack in Canada geboren. Nou genoeg van mezelf hoop contacten te krygen met anderen die een nieuws wil vertellen over de familie.   Job


  Thea Blom Brakenhoff - uit IJmuiden/Nederland 11-09-2003
Gisteren gestuit op de stamboomsite van de familie Brakenhoff. Hele leuke site.Ik ben ook in het bezit van het jaarboek 1988 van de gemeente Castricum, dus ik was al bekend met een deel van de gegevens. Ik ga wat nadere gegevens doorgeven over een tak van de familie die in Beverwijk en Velsen wonen. Hopelijk is dat een welkome aanvulling. Verder heel veel succes en ik zal deze site zeker vaker bezoeken. Groeten Thea Blom-Brakenhoff

  Olga - uit Alkmaar 09-09-2003
Leuke site !
Ik heb je wat aanvullingen gestuurd
Succes verder.

  Tineke - uit assendelft 07-09-2003
Hoi Peter Ik heb al verschillende keren op je site gekeken, maar nog nooit iets in je gastenboek gezet. Het ziet er erg goed uit hoor. daar heb je veel werk aan, complimenten!! Groetjes.

  Peter Brakenhoff - uit Assendelft 06-09-2003
Beste Paul,

Bedankt voor je reactie in het gastenboek, ik zal de correcties uitvoeren. Meedenken is altijd welkom!

Weet je overgens dat er meerdere 'Boelens' in de database zitten, zie: www.uwstamboomonline.nl

Groeten, Peter Brakenhoff

  Lia Brakenhoff - uit Assendelft 06-09-2003
Hoi broer, mooie site hoor. Nu kunnen we tenminste alles opzoeken wat betreft familie enne... een verjaardag vergeten is er natuurlijk niet meer bij want alles is te vinden op de agenda. Leuk dat ik ook nog een naamgenoot heb, misschien moet ik eens gaan kennismaken.

  Paul Boelens - uit Heeze 06-09-2003
Peter,

Alweer een site waar ik een groot aantal voorouders van mijn vrouw vanaf kon plukken. Spaart heel wat archiefbezoek, wat welkom is als je nogal ver van de bron zit. Bedankt voor het verrichte werk en dat van je informatie-leveranciers.
Heb je inmiddels op je verzoek een Gedcom gestuurd met afstammelingen van Keetje Brakenhoff (1853). Kom binnenkort weer eens kijken of ze er mooi bijstaan op je site.
Tijdens het inkloppen van de gegevens nog op wat kleine foutjes gestuit:
Antje en Neeltje Stet hebben verschillende ouders, maar wel met dezelfde namen.
Willem Brakenhoff (nr 04) trouwt al op zijn geboortedatum, daarbij vooruitlopend op de geboorte van zijn echtgenote.
Zijn zus Doortje wil kennelijk proberen dit overijlde gedrag goed te maken door pas na haar dood in het huwelijk te treden.

Nog een comlpiment voor de lay-out van de site: zowel gelikt als toegankelijk.

Succes verder

Paul

 « vorige pagina   volgende pagina » 

Teken het gastenboek