GASTENBOEKUw gastenboek is 159 keer getekend. U ziet pagina 9 van 16.pagina  1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16 
  Jefta Maarsen - uit Vorden 02-11-2008
Hallo Sierk Keuning ==
(achterachterkleinkind van MARTEN MINNES KEUNING -
CATHARINA MARIE HULST van)
Ik ben een kleinkind van hun, wie zijn jouw ouders/grootouders? Graag kom in contact met je...


  Yntske van Dijk - Bok - uit Hoofddorp 31-10-2008
Hier de dochter van Willem Bok en Roelfje Abbring leuk al die foto"s ,waarvan ik sommige ken en gekend heb.

  Joop Esser - uit Best 24-10-2008
Hallo Joke en Mike.
Geweldig nu met de foto's erbij.Mijn stamboom begint er nu iets op te lijken. Zal proberen er nog meer foto's bij te halen.
Bedankt voor de super snelle invoer.
Veel succes verder. Bedankt Groetjes Joop

  Roel van der Heide - uit Steenwijk 05-10-2008
Hallo Joke,
Via het Geneanet kreeg ik bericht dat er over Lap gegevens waren gevonden. Zo kwam ik bij jullie terecht. Hier vond ik de stamboom van moeders kant tegen zonder de vermelding van haar.
Deze gegevens heb aan jou gestuurd die je dan ook netjes hebt verwerkt. Op jou vraag naar mijn vaders kant heb ik deze doorgegeven. Nu staat de ze stamboom ook op het net.KLASSE HOOR!
Groeten Roel v/d Heide

  T_Schlosser - uit Limburg 04-10-2008
Geweldig Stamboom Idee. Ziet er super uit. heb heel veel van mijn ontbrekende dingen kunnen terugvinden op uw website !


  Liesbeth 02-10-2008
De geboorte datum van Maria Elisabeth Fleger is 17-07-1791 te Leeuwarden

  sierk keuning - uit arnhem 26-09-2008
Hartelijk voor deze fantastische digitale weergave van de stamboom van de familie Keuning! Nooit heeft iemand van onze familie de stamboom weten te achterhalen enu vind ik hem pardoes op het internet!

kunt u mij zeggen hoe u aan deze stamboom bent gekomen?

Met vriendelijke groet,

sierk keuning (achterachterkleinkind vanMARTEN MINNES KEUNING & CATHARINA MARIE HULST van)

P.s. wij zouden hem ook verder kunnen aanvullen.

  Nynke Groeneveld-Buis - uit Bussum 30-08-2008
Dag Joke,
Wil nog wel tegen je zeggen dat ik onder de indruk ben van je site. Heel uitgebreid en ik kom hier veel familieleden tegen. Ik stuur je per mail wel even mijn kwartierstaat toe. Dan kun je mij een plek geven. Mijn hobby (zeg maar verslaving) is ook genealogie maar ik onderzoek zoveel mogelijk hoe mijn voorouders uit mijn kwartierstaat hebben geleefd. Zo ben ik nu volop bezig met Hendrik Volkens Buis. Een indrukwekkende voorouder. Hij heeft mee gevochten tijdens de Tiendaagse Veldtocht. (Ik zag dat jij daar ook gegevens over hebt. Alleen Hendrik kwam uit Blokzijl en was als Schutter toegevoegd aan het leger. Hij heeft ook het Kruis ontvangen. Heb ik gevonden in Zwolle. Hij was van beroep Beurtschipper. Heeft eerst samen met zijn schoonvader op de hektjalk "De twee gezusters" gevaren en werd in 1848 door B&W van Leeuwarden aangesteld als beurtschipper tussen Leeuwarden en Amsterdam. In 1853 koopt Hendrik de tjalk van zijn schoonvader. Ik heb nog niet gevonden waar de boot is gebleven na het overlijden van Hendrik in 1857. Nou ik denk dat we nog veel meer gegevens naar elkaar uit kunnen wisselen. Wist je dat Hendrik Hendriks Buis (1849-1878) overleden is aan de gevolgen van overmatig alcoholgebruik? Ik heb eeb foto van zijn vrouw Antje Nijdam. Hun zoon Hendrik is mijn opa. Nou ik hou op want ik kan nog wel uren doorgaan. Dag hoor, hoop iets van je te horen! Groet van Nynke

  Nynke Groeneveld-Buis - uit Bussum 30-08-2008
Dag Joke,
Ik ben bezig met een onderzoek naar Hendrik Volkens Buis. Gehuwd met Claake Johannes van der Meulen. Ik heb hier thuis de geboorteaktes, huwelijksakte en overlijdensaktes. De data's kloppen niet met wat er op jouw site staat. Kunnen we hier contact over hebben? Hartelijke groet van Nynke

  Daphne Weber - uit Enschede 07-08-2008
Hallo Mike en Joke,

Erg leuk om te zien hoe jullie met het verzamelen van stamboomgegevens bezig zijn. Vooral voor mijn ouders die hoogbejaard zijn is het een wonder dat zoveel op internet is terug te vinden. Daarbij moet ik ze dan wel zeggen dat het door jullie inzet is, dat het ook gevonden kan worden. Erg leuk en complimenten daarvoor.

Groet, Daphne Weber

 « vorige pagina   volgende pagina » 

Teken het gastenboek