GASTENBOEKUw gastenboek is 23 keer getekend. U ziet pagina 3 van 3.pagina  1  2  3 
  Joop Esser - uit Best 16-11-2010
Hallo Mevr.Bazelmans.
De gegevens die U ziet in Jokes site komen bij mij vandaan. Als U gegevens voor mij hebt over de Gregoires, dan houdt ik mij aanbevolen. Over de Gregoires heb ik heel veel in mijn archief.
Bij voorbaat dank graag direct op mijn mail addres
Groetjes Joop Esser

  Fieke Bazelmans - uit Veldhoven 14-08-2010
Oh...ik zie net, dat u als geboorteplaats van Wiel Körver Kerkrade hebt staan en niet Heerlen. Dat brengt me enigszins in verwarring, maar ik meen toch zeker te weten (vooral gezien de overlijdensdatum) dat het hier mijn rector Wiel Körver betreft. ik zou hoe dan ook graag iets van u vernemen.

Nogmaals vriendelijke groeten,

Fieke Bazelmans

  Fieke Bazelmans - uit Veldhoven 14-08-2010
Hallo,

ik was op zoek naar meer informatie over de familie Gregoire en kwam toevallig op deze site terecht. Mijn oma was een Gregoire en stamt af van Michael Gregoire die in 1717 geboren werd. Zijn vader heette Marcel(le) maar meer weet ik daar niet van. Lucia Florack en Jan Baptist Gregoire waren ook voorouders van me.

Wat ik grappig vond, was dat deze site Körver en Co heet en er ook zo veel Gregoires op staan die in mijn stamboom voorkomen.

Wat ik heel graag wil weten, is of u kunt achterhalen, hoe Wiel Körver * 09-07-1928 (Kerkrade (L) + 19-04-1999 (Leende (NB) familie is van de voornoemde Michael Gregoire (* 1717, + 1802). Wiel Körver was namelijk mijn rector op het Anton van Duinkerken College, waar ik op zat van 1975-1982. We hebben het er destijds al eens over gehad, dat we beiden in dezelfde plaats zijn geboren (Heerlen) en zelfs in hetzelfde ziekenhuis, de vroedvrouwenkliniek Sint Elisabeth. Ik zou het heel erg leuk vinden, zoveel jaren later nog te weten te komen, of/dat hij en ik verre familie zijn!

Ik hoop dat uw genealogieprogramma in staat is familie relaties te berekenen. zo niet, is het dan mogelijk dat ik (een deel van) uw gedcom krijg zodat ik het via mijn eigen programma kan nagaan?

Alvast vriendelijk dank en hartelijke groeten,

Frederique Bazelmans (zo kende Wiel mij), tegenwoordig word ik Fieke genoemd.

 « vorige pagina 

Teken het gastenboek