GASTENBOEKUw gastenboek is 41 keer getekend. U ziet pagina 2 van 5.pagina  1  2  3  4  5 
  Jo van der Velpen - uit Roosendaal 08-06-2011
Beste familieleden!
Leuk te zien dat de stamboom op internet staat.
In de jaren 80 hebben mijn toenmalige vrouw en ik 3 jaar in het Rijksarchief in Middelburg doorgebracht en we zijn gekomen tot 1699. Fantastisch was het om te doen. In die jaren was er nog geen internet dus heb ik ook de stamboom verspreid aan de drie takken nl de zeeuwse, de amsterdamse en de limburgse tak.
We kregen veel telefoon en veel aanvullende informatie. Ik ben erg blij dat het nu digitaal is terug te vinden. Dat is heel wat anders dat de rollen behang waarop het nog allemaal te lezen staat. Ik wil het verder gaan uitzoeken want het kriebelt weer.....tips? 06 55 70 70 42

  Paula Doldersum-van der Velpen - uit Hoogeveen 20-01-2011
Gisteren met mijn vader Jef van der Velpen (1926)de site bezocht. Dat er zoveel materiaal is en zulke mooie foto's!Met name de foto die gemaakt is in de Grote Wittenburgerstr. We gingen spontaan terug in de tijd en hebben door de site een paar mooie uurtjes beleefd! Harry en Ingrid, bedankt.

  Frank van der Velpen - uit Landsmeer 14-11-2010
Sprak vandaag Rosita van der Velpen op facebook. Ze is niet in de stamboom te vinden, maar daar moet toch een plaatsje te vinden zijn. Ze is 47 jaar en wonende in de buurt van Gent. Haar tante kan Rosa vd Velpen zijn. Ook in haar naaste omgeving was onderzoek naar de stamboom gedaan en men was tot 1200 teruggegaan waarbij zou hebben gebleken dat we van de ridders (= adel ?) af zouden stammen. Helaas is dat onderzoek niet op papier gezet, dus dat zal wel gissen blijven.

  Rene Bleije - uit Nieuw-Vennep 08-02-2010
Zag in de stamboom dat de geboortedatum van onze moeder Bep Bleije-Drukker verkeerd vermeld staat.
De geboortedatum is 6 november. Leuk om te weten is dat Grada van der Velpen jaren een vriendin is geweest van Bets Drukker, de moeder van onze moeder. Zij woonden bij elkaar op de trap in de Tweede Oosterparkstraat en dronken elke dag een kopje koffie bij elkaar.

  P.J.L.van der velpen - uit Geleen 07-02-2010
Hoi Velpjes
Kwam vandaag via een van mijn zonen achter het bestaan van deze site.
Heb hier nog wat gegevens van rond 1200 uit het archief van Luik of deze juist zijn? De oudste broer van mijn vader is hiermee aan de slag geweest weten er het fijne niet van.
Zal kijken of er nog oude foto s zijn

Gr John

  roos voermans-Steijns - uit Hulst 05-01-2010
om wat duidelijker te zijn,hier een vervolg op mijn mail. Mijn vader heet Eduard Steijns en mijn moeder haar meisjesnaam is: Roos v.d. Velpen,oudste zus van piet,Ko,Lies en Anna.Zij is de enige die destijds uit A.dam is vertrokken en wel naar Kloosterzande,dorp gelegen in Zeeuws-Vlaanderen.Mijn ouders zijn wl in A.dam getrouwd,ik geloof in de St.Annakerk?Alwaar Ko en of Piet(mijn ooms dus) in het koor zongen.Ze konden zeer mooi zingen volgens mijn moeder.
Ze kregen 8 kinderen.Louise,Don,George,Anny,Roos,(ik dus)Sjef en een tweeling:Wim en Ed.Waarvan nu nog Anny,Roos en Ed in leven zijn.Anny is 84,ik 81 en Ed 76.Nog in goede conditie overigens.Hoe mijn moeder in Zeeland terecht kwam?Ze had daar ooms en tante's,want mijn grootvader en grootmoeder hebben beiden Zeeuws-Vlaams bloed.Sjef en Louisa v.d. Velpen-van Belle dus.En ze werd daar gewoon verliefd op die Ward.Heel simpel.Zo voorlopig genoeg.
Leuk hoor deze familie-epos. Roos Voermans -geboren Steijns.

  roos voermans-steijns - uit hulst (zeeuws vlaanderen) 15-09-2009

Trees Bleyi bezocht het museum in Hulst en vroeg aldaar naar de naam Steijns.Zeer bekende naam in het land van Hulst maar daarover een andere keer meer. Ze liet een briefje bezorgen door een museummedewerker met haar tel.nr.Vandaag haar gebeld.En haar man was zo vriendelijk ons deze website toe te sturen.
Dus de A.dammers leven nog.En hoe!Zeer leuk.
Tot horens maar. Groeten: ROOS.

  Richard Bleije - uit Almere 24-04-2009
Hallo Allen,

ik ben Richard , een van de 5 zonen van Piet Bleije.Ontzettend leuke manier om zo meer zicht te krijgen op familie en stamboom.De foto van de familie met de 3 kinderen voor het hekje Joop,Piet en Jan Bleije is wat betreft mijn vader een feest van herkenning.Wit haar ( had ik zelf ook )maar ook veel gelijkenis met mijn eigen kinderen op die leeftijd.

  Rene Bleije - uit Nieuw-Vennep 23-04-2009
Hier een bericht van Rene Bleije, de oudste zoon van Piet en Bep Bleije. Mijn opa en oma waren Bart BleijE en Anna van der Velpen. De e en de i aan het eind van de naam Bleije komt omdat de vader van onze opa eerst het cafe bezocht en daarna aangifte deed van de geboorte van Bart Bleiji (de oorspronkelijk naam). De ambtenaar verstond Bleije en noteerde derhalve een e.
Onze vader Piet, ome Jan en ome Bart hielden de naam Bleije. Ome Joop heeft de naam weer laten veranderen in Bleiji.

  Arnaud Vander Velpen - uit Leuven 19-04-2009
Fantastisch,

ik had gehoord van het wapenschild, van 'van der velpen' en had gehoord van het boek: 'Boekje ter gelegenheid van Renie v/d Velpen, 1983'
Als ik mij niet vergis, ik ben een achterkleinzoon van August Vander Velpen...
Groetjes


 « vorige pagina   volgende pagina » 

Teken het gastenboek