GASTENBOEKUw gastenboek is 152 keer getekend. U ziet pagina 3 van 16.pagina  1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16 
  Mirjam van Zwol - uit 's-Gravenpolder 02-03-2009
Ik vond het heel leuk op deze site een heleboel voorouders te vinden. Ik ben een nakomeling van Johannes den Daas en Hendrika Maria Alida Snieders. Wat mij opvalt(ook in andere sites met de familie den Daas),is dat er nog heel wat van hun kinderen ontbreken(zij hebben minstens 14 kinderen samen), zo ook mijn opa Willem den Daas en zijn tweelingbroer Wout. Beiden zijn geboren op 4 juni 1899. Willem trouwde met Elisabeth Alida Vlok, geb. 13 mei 1901 en overleden op 1 december 1988.Willem overleed op 20 juni 1961. Hun dochter Hendrika Elisabeth is mijn moeder. Ik ben pas begonnen met onze stambomen en vind het enorm boeiend!

Hartelijke groet, Mirjam van Zwol

  sandra - uit spijkenisse 28-02-2009
hoi,ik ben sandra van den hoek dochter van aplonius van den hoek(noemen hem paul)en annie houwen,ik heb ook nog een broer ed,en 2 zussen carla en astrid ,ik vind dit echt heel erg leuk,kwam mijn vader ook tegen in de stamboom met zijn broers en zussen,jammer dat er geen foto,s bij geplaatst zijn ,maar daar heb ik een mailtje over gestuurd .

gr sandra

  Kees van den Hoek - uit Sint Maartensdijk 01-02-2009
Ik heet Kees van den Hoek. Mijn vader was Jacobus Adriaan van den Hoek. Wij zijn geboren in Sint Maartensdijk. Mijn kleinzoon uit Emmen is bezig een stamboom te maken. Helaas Kan hij momenteel bij het Zeeuws archief niet verder omdat de pagina momenteel niet beschikbaar is. Groeten Kees van den Hoek.

  Esther Bredero - uit Wassenaar 17-01-2009
Hallo,

Ik zie dat u de gegevens van mijn tante heeft (alsmede de hele familie van haar echtgenoot). Ik weet dat u deze gegevens van mijn vader heeft gekregen. U mocht deze gegevens gebruiken van hem op uw site, onder voorwaarde dat u de bron zou vermelden. Ik zoek me wezenloos, maar ik zie nergens de bron staan.

mvg Esther

[webmaster: bronvermelding is aanwezig, maar zal duidelijker wordenn vermeld]

  Neel Wijshake_Emmerik - uit Kampen 15-01-2009
Hallo,

We zitten met eenzelfde voorouder in onze stamboom en wel Jan(JohannesNicolaas) Hemmerich, geboren in 1785 te 'sGravenhage en overleden te Alphen.
Heeft u in het archief van Denhaag al oderzoek gedaan naar zijn ouders of loopt u ook daar vast?

Wel wet ik dat hij vaker getrouwd is geweest en meer kinderen heeft dan op uw lijstje staan.

Misschien kunnen we elkaar helpen.
M.v.g. Neel Wijshae-Emmerik(dat is overgebleven van Hemmerich)


  Ronny van den hoek 30-11-2008
Hallo, googl de mezelf op hyves enn.. grappig zeg.

Groeten allemaal naamgenoten .. van
Ronny van den Hoek

  w van den hoek - uit WAALWIJK 25-11-2008
Hallo Kees
het is inderdaad familie van elkaar de Grinwis.
Heb contact met iemand uit Middelburg die is gehuwwd met een Grinwis.
Alleen hij kent jou Grinwis niet.

  wim van den hoek - uit waalwijk 23-11-2008
Hallo Kees

Er is me wat opgevallen in je stamboom we hebben namelijk alebei de naam GRINWIS in onze stamboom staan.
Alleen met een andere voornaam ben aan het uitzoeken of het zussen zijn.
je hoort nog van me.
wim van den hoek


  corrie van den hoek - uit meppel 19-11-2008
Hallo Cees Jan
Heb al eerder in het gastenboek geschreven. Mijn volledige naam is Cornelia Margaretha van den Hoek. Geboren 26-06-1956 te Amersfoort, dochter van Benardus van den Hoek en Gijsbertha Glavimans.Ik ben gehuwd geweest met René Ralph Floris, hieruit zijn 2 kinderen geboren, een dochter Denniec Floris geboren op 11-07-1977 te Meppel en een zoon Lyjhon Floris geboren op 16-05-1974 te Amersfoort. Heb 2 kleinkinderen, een kleinzoon genaamd Joshua. Jeramia Floris geboren op 22-07-2007 moeder Denniec Floris en vader Jelle Visser. Kleindochter Marylene geboren op 17-02-2006 vader Lyjhon Floris, moeder Leontien, haar achternaam ben ik even kwijt, kom er wel weer op, erg he hahaha.

Leuk om zo'n stamboom te maken, hoe doe je dat, waar moet ik zijn, kan ik ook foto's plaatsen , zoja hoe?

Groetjes corrie

  corrie van den hoek - uit meppel 18-11-2008
Weet niet of ik familie ben van je. ben geboren in amersfoort, vader Benardus van den Hoek, moeder Gijsbertha Glavimans(beide inmiddels overleden) Ik weet dat de familie van den Hoek erg groot is en ik mij eigenlijk nooit met de stamboom hebt bezig gehouden. Vindt het dus erg grappig om te zien welke families er allemaal op staan, wie weet , misschien ook famalie van mij.

 « vorige pagina   volgende pagina » 

Teken het gastenboek