GASTENBOEKUw gastenboek is 159 keer getekend. U ziet pagina 4 van 16.pagina  1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16 
  Klaas Kingma - uit De Tike 05-12-2011
Mooie site, ik heb er een uitgebreid overzicht gevonden van de Helbich familie. Voor het blad "Weromsjoch" van de Historische Kring De Tike maak ik hier graag gebruik van. In de uitgave zal deze site dan ook vermeld worden. Op www.de-tike.nl onder berichtenboek een stukje over de 100 jarige nazaat van deze familie.

  Hinke Hoogland - uit Burgum 27-11-2011
Beste Joke, beste lezers,

Even een berichtje. Al jaren speur ik naar mijn verre voorouders, de familie We(e)ber. De site Weber & Co is een prima informatiebron! Ik hoop nog steeds op het ontdekken van een bron in Minden. Heb ik die gevonden, dan laat ik het direct weten.

  Mindert Meijer - uit hurdegaryp 12-07-2011
Mijn grootouders Tjeerd Ales Meester en Jeltje

Jelles Bottema zijn weergegeven in het fotoalbum,

mijn grootouders.

Mindert Meijer.

  inge haagsma - uit leeuwarden 11-06-2011
Trouwens wel heel leuk deze stamboom en om een voor mij onbekende foto van mijn opa van moederskant te zien ( Anne Willems Bok). Ik zal mijn moeder van 86 de foto ook laten zien van haar vader, misschien kan zij mij zeggen wanneer de foto is gemaakt.

Groeten, Inge Haagsma

  Rene Buter - uit Vianen (ut) 27-05-2011

Leuke side , ik kwam er een foto van mijn grootvader Gosen Buter tegen

  conny postma-dijkstra - uit workum 06-05-2011
hallo Wat is dit grappig.zat te surfen op het net op namen en kwam onze fam stamboek tegen.Bij holtring-dijkstra uit leeuwarden.Heb de link ook naar mijn zus gini gestuurd .leuk om die fototjes te bekijken jammer dat nog niet iedereen erop staat,maar wie weet.groetjes conny(postma)dijkstra

  René Janssen - uit Heerlen 21-04-2011
Hoi, waarom staat de familie Deserno in deze stamboom, ik heb enkele aanvullingen hierop.
groetjes

  Jaap Modderman - uit Amersfoort 21-04-2011
Met plezier schrijf ik even dit berichtje voor het gastenboek. Er zijn voor mij nog heel wat zaken te ontdekken op deze genealogische site, maar ik startte hier mijn stamboom, nadat ik een behoorlijk onderzoek naar mijn familie startte. De site van Nelleke Modderman, hier ook gepubliceerd, heeft me tevens geholpen om wat gegevens aan te vullen, waarvoor ik natuurlijk dankbaar ben.
Misschien dat ik hier definitief blijf, tot heden bevalt dit me goed. Mijn bezoekers zullen familieleden zijn die zich over de hele wereld verspreid hebben, maar buiten Nederland vooral in de USA.
Hartelijk dank voor zo'n mooie site.
Jaap

  Cees Leemhuis - uit Hallstahammar 10-01-2011
Ik heb gezocht waar de naam Gezelle in de stamboom aansluit. De naam komt ook in mijn moeders tak voor.
Hebben wij gemeenschappelijke voorouders? maar hoe?

Graag een bericht

Cees

  Elisabeth Haagsma - uit Menaldum 28-12-2010
Ik heb mij zelf zien staan in deze stamboom onder mijn roepnaam Betty Haagsma. Mijn geboortenaam is Elisabeth. Graag verzoek ik de voornaam aan te passen.

 « vorige pagina   volgende pagina » 

Teken het gastenboek