GASTENBOEKUw gastenboek is 57 keer getekend. U ziet pagina 4 van 6.pagina  1  2  3  4  5  6 
  Peter C. Bontje - uit Larchwood, Iowa, USA 10-08-2007
Op uw website vond ik de naam Bontje. Myn naam is Peter C. Bontje. Ik woon in Larchwood, Iowa, USA. Myn vader was Peter T. Bontje. zoon van Wilhelmus Bonafatius Bontje uit Hazerswoude ZH. Wy kwamen to de USA in 1950 met onze family, vader, moeder en 8 kinderen.

  a.g. bontje - uit rotterdam 11-07-2007
Na deze site bezocht te hebben raak ik er van overtuigd dat er een connection moet zijn. Mijn vader zijn voornamen zijn Johannes Jacob zijn vader Hendrik die getrouwd was met een vrouw genaamd van Lith ( haar vader was schilder )
Er gaat een verhaal dat iemand naar Amerika was vertrokken met achterlating van familie.
Wil graag meer informatie.

  Tineke de Graaf - uit Woerden 09-07-2007
Vandaag sprak ik mijn broer Cees de Graaf. Hij had de hele stamboom van de familie Bontje gevonden. Deze stopte bij onze Opa, Cor Bontje uit Voorburg, getrouwd met Helna v.d. Hoorn. Mijn moeder is Clasien Bontje. Zij is op 28 juli 1922 in Voorburg geboren en hoopt binnenkort haar 85ste verjaardag te vieren. Zij is de oudste van een gezin van 8 kinderen. 3 Zussen wonen in Canada, Ontario en een broer in Amerika, Seattle. Haar zussen Leny en Joke wonen respectievelijk in Voorburg en Zoetermeer en haar broer Wim (uiteraard Wilhelmus Bonafatius Bontje woont in Drente. Ik ben nog op zoek naar het hele stamboom, maar ik zoek nog wel een keer naar de goede pagina.

  Esther Marieke Teffer - uit Purmerend 04-07-2007
Wat ongelooflijk leuk zo'n stamboom online zeg.
Mijn naam is Esther Marieke Teffer wonende in Purmerend en ik ben dochter van Rina Danijeje, mijn oma was Sientje Bottelier.

  Ad Bontje - uit Érd Parkvaros Hongarije 23-06-2007
Hallo familie,
Op uw prachtige website kwam ik de naam van mijn opa Janus Bontje tegen, tijdens zijn leven slager te Langeraar. Daar kan nog wel wat informatie bij. Hij en oma rijkelijkhuizen die voor mijn tijd al overleed hebben in totaal 12 kinderen gekregen waarvan er 2 bij de geboorte zijn overleden. De kinderen, 5 dochters en 5 zonen heten: Willem, Johan, Ko, Marie, Jo, Iena, Adriaan, Alie, Harry en Bep. De precieze volgorde weet ik niet maar de oudste zoon was Willem. Mijn vader, Hendricus Cornelis is van 10 juli 1926 en kwam na Alida. Na hem kwam er nog een Bertha die een paar jaar geleden is overleden. Mijn pa is op dit moment op vakantie maar bij terugkomst zal ik hem de details vragen en die aan U doorgeven. Hartelijke groeten aan alle Bontjes en aanverwanten.

  wallie van wanrooij - uit loon op zand 06-05-2007
hallo ik ben wallie zoon van riet boere en wim van wanrooij ik hoorde vandaag van deze stamboom en ben meteen gaan kijken en vond het heel leuk om dit te zien en zal er zeker meer naar gaan kijken en zal zien of ik nog fotos thuis heb mijn telefoonnr is 06-29500064 veel succes met de stamboom

  Piet van Rijn - uit Leiderdorp 03-05-2007
Ik vergat nog te vertellen dat 2 van mijn zwagers allebei ook in Canada getrouwd zijn met de meisjes Riet en Corrie Bontje van de Wijckerlaan in Voorburg
Verder woont er in Canada nog hun zus Plonie.
Ook woont er een oud klasgenoot van mij en dat is
Henk Bontje uit Leidschendam.

  "Piet van Rijn - uit Leiderdorp 03-05-2007
Omdat ik eens iets probeerde op internet toetste ik de naam Mike Bontje in en zie toen rolde er een hele Bontje familie uit. Wat is het geval? Mijn schoonzuster Riek Weerdenburg was getrouwd met Wim Bontje. Ze ontmoette hem toen ze op vakantie in Canada was. Kortom ze trouwden er en bleven er. Wim of William zoals hij daar genoemd werd is enige jaren geleden overleden.
Van deze familie heb ik recente foto's omdat we er vorig jaar juni nog enige weken geweest zijn.
Voor meer informatie zie mijn e-mail adres.
Succes met de stamboom.
Piet van Rijn

  Francine Hemauer Bontje - uit Sun Prairie, Wisconsin USA 02-04-2007
Wat was dat enig dat ik zonet eens de "Bontje" naam "googled" en zo de stamboom zag van Bontje, DeJong, Boere.
Heel veel van de namen zijn me erg bekent - wij woonde in Heemstede - mijn Vader was Gerrit Bontje, who emigrated to the USA in 1952!
(Gerardus Marinus)

  .JOLIEA - uit DONGEN 27-03-2007
K BEN EEN KLEINDOCHTER VAN KEES BOERE EN WOON IN DONGEN MYN MOEDER WOOND IN EEN VERZORGINGSTEHUIS EN IS DE DOCHTER VAN KEES BOERE UIT LOON OP ZAND

 « vorige pagina   volgende pagina » 

Teken het gastenboek