GASTENBOEKUw gastenboek is 15 keer getekend. U ziet pagina 2 van 2.pagina  1  2 
  Dinie van Asseldonk van Alem - uit Veghel 25-07-2006
goedendag,
Ik was zeer verrast, dat ik een gedeelte van de stamboom van mijn vader Gijsbertus van Alem op de site zag staan. mijn vraag is wie heeft dat gedaan
Met vriendelijke groet,
Dinie

  latoya herman - uit helmond 02-03-2006
hoi allemaal

ik ben eigenlijk op zoek naar m'n half zus en half broer.ik weet dat ze geboren zijn in st.pancras, ik zou graag met hen in contakt willen komen. voor wat info omtrent mijn vader.ik hoop dat iemand mij hiermee kan en wil helpen..

  Gert Herman - uit Kapellen (BelgiŽ) 04-04-2005
Hallo Hermannen,
via de Aldfaer site jullie stamboom ontdekt.. Ik ben zelf ook op zoek naar onze afkomst en ben op dit moment tot in Deerlijk geraakt (provincie West Vlaanderen) rond 1750. Webpublicatie van mijn eerste resultaten komt binnenkort..
Leuk om te zien dat er andere Hermannen met hun stamboom bezig zijn..
veel succes nog!

  Martin Herman - uit Helmond 12-02-2005
Het was leuk te zien dat er in Vlijmen iemand de moeite heeft genomen de familie Herman na te pluizen. Ik heb heel veel ondekt wat ik nog niet wist, en ik zal in de toekomst nog veel uw site bezoeken. Ik ben geboren in Vlijmen, en ben in 1964 uit Vlijmen vertrokken en woon nu al 25 jaar in Helmond.

  Guustaaf Maartin Herman - uit Oss / NL 16-09-2004
Geweldig om eens zoveel naamgenoten te zien , voor mij gaat een wereld open!! Het ziet er heel erg verzorgd uit ...ook ik ben een beetje bezig naar het vinden naar onze roots , maar dat valt allemaal niet mee...vandaar dat ik op je site terecht kwam ...Groeten Guus

 « vorige pagina 

Teken het gastenboek