GASTENBOEKUw gastenboek is 52 keer getekend. U ziet pagina 2 van 6.pagina  1  2  3  4  5  6 
  Jan (jvc) - uit Blanden 23-10-2008
Met al dat fotomateriaal komen er heel wat herinneringen terug op dagen.
Als ex werknemer heb ik het me geen moment beklaagd om voor Vanautgaerden te werken.
Alle dagen was er wel een goede sfeer. Het is wel een formidabel idee om dit online te zetten. Zo af en toe wil je nog wel eens iets vernemen van de familie Vanautgaerden en this is the way ! Ook nog even mijn oprechte deelneming voor nonkel Sander.

  Meert Olivier - uit Aalst 21-02-2008
Ik vermoed dat de eerste van Augaerden door de heer van Neervelp werd aangesteld als pachter-meier van zijn kasteelboerderij "De Blauwe Schuur".

Ik ben bezig de stamboom op te maken van de familie van (der) VELPEN (1250-1850).

  Nicole Praet - uit 1785 Merchtem 12-02-2008
Als ex-collega van Anita heb ik mijn stem uitgebracht voor jullie website. Ik hoop van harte dat jullie een prijs behalen.
Dikke proficiat aan al degenen die meewerken aan dit prachtwerk. Ook mijn broer is gebeten door dezelfde microbe.
Via deze weg leerde ik Anita nog beter kennen en ook enkele aangename cafeetjes en restaurantjes ontbreken niet. Doe zo verder.....

  Dirk Vanautgaerden - uit 3052 BLANDEN Interleuvenstr 5 09-02-2008
Heb zojuist de site ééns aangeklikt, fantastisch voor de familie die zich steeds met volle overgave inzet om de site op to date te houden.
Proficiat.
Dirk

  Simonne Ombelet - uit 6/3 rue de Grivegnée - 4030 Grivegnée 11-09-2007
Toute première visite sur votre site... Un grand bravo à tous! Prochainement,je me permettrai de vous envoyer une mise à jour pour ma branche de la famille. En attendant merci pour ce bon moment sur votre site.
Simonne

  Laura C. - uit Groot-Bijgaarden 02-08-2006
Wat een schok! Ik zocht op Google naar mijn naam + voornaam (jaja, moet je ook eens doen) en vindt ik toch wel niet iemand met exact dezelfde naam en voornaam zeker? Ik heb een dubbelganger! En we verschillen maar 1 jaar... :) Spannend!

  Lea Van Autgaerden - uit Herent 25-10-2005
Wel, wel, wel, hoe komt het toch dat niemand iets zegt over de foto's? Mark, dat was weer een reuzewerk en het is een plezier om er naar te kijken ! Mama heeft ze ook al gezien en heeft er ook van genoten! Wat is het goed om een Vanautgaerden te zijn !!!

  riana Vanautgaerden - uit blanden, Belgie 22-09-2005
beste familie en ook verre familie,

het is heel erg leuk om mijn familieleden ook te zien op deze website, maar ik heb mijn opa (Romain Vanautgaerden) nog nooit gekend en mijn oma (Julia Billau) maar enkele jaren heb leren kennen. Ik vond heel erg dat ik enkele familieleden had kwijtgeraakt . maar de foto's van mijn grootouders op deze site doet me plezier.
En ik vind deze site zo mooi gemaakt en het verhalen zeer boeiend is...
doet zo voort !!!
riana Vanautgaerden

  Alfred Gaasbeek - uit Ede 03-07-2005
Carel en Sonja,

Leuke site. Ga na de zomer nog eens kijken, want mijn computer heeft zijn beperkingen en ik krijg dus niet alle plaatjes te zien.

Groet uit EDE


  Yvonne Van Autgaerden - uit 1090 Jette - Brussel 01-05-2005
Ik heb veel plezier beleefd aan al die foto's op de site! Het deed mij toch iets al die mensen te zien die al zolang overleden zijn.Laat ons hopen dat ik er weer mag bij zijn in augustus dit jaar.
Vele groeten aan al degenen die mij kennen!
Tante Yvonne

 « vorige pagina   volgende pagina » 

Teken het gastenboek