GASTENBOEKLet op!
Deze stamboom is overgezet naar de nieuwe omgeving(Mijn Stamboom Online), waarschijnlijk kan je deze vinden op www.massop.mijnstamboomonline.nl.
Alle wijzigingen welke op deze (oude) omgeving worden gedaan zullen niet meegenomen worden naar de nieuwe omgeving.
Uw gastenboek is 117 keer getekend. U ziet pagina 11 van 12.pagina  1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12 
  Cindy Massop - uit Heerhugowaard 12-05-2003
Hallo Margaret,

Hartstikke leuk dat de foto van onze zoon "Sem" geplaatst is als jongste aanwinst. We zijn super trots op hem net zoals op onze oudste zoon Owen.
Bedankt voor het plaatsen ervan!

groetjes van Bryan, Cindy, Owen en Sem

  ronald - uit wageningen ned 27-03-2003
hoi margreet je heb het leuk voor mekaar ik vindt het eg pefekt hoe je het voor mekaar heb gekregen zak best wel een heel werk zijn geweest maar zoals ik zie is het goed uit gebreidt zoals je zie ben ik weer op internet mijn gezondt heid ging niet zoals ik dacht zit met een vlinke henia die niet te operen is of terwijl er is 70% dat ik in als een 40 jarige in een rolstoel kom maar daar gaan we maar niet van uit he leuk dat je me ff de mail steur van dat je het veranderd heb ik hoop je gouw weer te zien op icq heeeeeeeeeeeeeeeeee groedjes van hannie en ronald en de kids wageningen en alle massopjes groedjes uit wageningen

  sandra smith massop - uit haarlem nederland 25-03-2003
hallo margaret
allereerst wil ik even zeggen dat je een mooie website heb gemaaakt.
Ik ben een dochter van willem massop( zoon van catharine massop van wanrooij).
Ik heb nog een zuster en twee broers desireen marco en john.
Ik weet dat mijn opa eerder getrouwd is geweest waardoor mijn vader ook half zusters heeft in silwolde.Mijn vader is er een van vijf kinderen hij heeft nog twee zusters en twee broers. helaas zijn daar al twee van overleden, zijn zuster anni en broer martinus.
Mijn vader is samen met zijn zuster ook met een stamboom bezig over de familie massop en wanrooij.

  w.massop - uit haarlem. 10-03-2003
Ik ben wim massop geb. 4 -8-39.

te Haarlem ik heb 4 kinderen

  desiree massop van keulen - uit haarlem nederland 19-01-2003
hallo ook ik heet van mijn meisjes achternaam massop nu weet ik nog niet zoveel van mijn stamboom af maar aangezien dat er niet zoveel massops er zijn neem ik aan dat we vere familie zijn

  Margaret Massop - uit Zeist 17-01-2003
Dag! Martin, volgens mijn outlook heb ik op 11 november op jouw e-mail gereageerd. Ik zal het e-mailtje opzoeken en naar je forwarden. Misschien gaat er iets mis tussen onze e-mails, dus ook hier even de uitleg: allereerst natuurlijk bedankt voor je e-mail! Ik ben altijd enorm blij met nieuwe toevoegingen aan de site. Op het moment ben ik met een tijdrovend project bezig: de website van de ene taal en database (asp en access) naar een andere taal en database (php en mysql) aan het zetten. Ik kan nieuwe aanmeldingen pas in de stamboom zetten als de nieuwe database klaar is. Helaas duurt het allemaal wat langer dan verwacht, met name omdat ik in november verhuisd ben! Ik beloof je binnenkort je aanmelding te verwerken!!

  rik massop - uit wageningen 27-12-2002
hierbij wil ik met mijn familie allemaal een gelukkig 2003 wensen en dat we allemaal gezond en vrolijk het nieuwe jaar in gaan.

afz rik massop uit wageningen

  Martin Massop - uit Dinxperlo 26-12-2002
Hallo Margareht,
Een fantastische site,wij hebben er met onze fam
(tak) al vaak naar gekekenen en uiteraard genoten!!!! Ik heb jou al eens het E.A. van onze
fam gemaild maar nog geen reactie op gekregen.
Ik hoop dat dit nog gaat lukken tot slot wens ik iedereen een gelukkig maar vooral een zeer gezond
2003 toe.
groetjes M.Massop uit Dinxperlo.

  fred massop - uit wageningen--nl 25-12-2002
ik wou iedereen een goed 2003 toewensen.
en dat de stamboom nog grote wordt.
afz fred massop gladiolenstraat 25 .
postc 6707 h.v. wageningen.

  Charles Massop - uit Den Helder 16-11-2002
Hallo allemaal. Via mijn oudste zus, Laura Hofte-Massop, hoorde ik van deze site. Ik ben eens gaan kijken en kwam dus inderdaad een hoop Massoppen tegen. Echter de tak van mijn grootouders heb ik nog niet kunnen achterhalen. Nu heeft mijn moeder al jaren een zeer uitgebreide stamboom in huis van de Massoppen (met name dus de tak waar ik van af stam) die ik nu probeer te verkrijgen en zal mailen naar Margaret. Mijn naam is dus Charles Massop, geboren 27-02-1963 te Neede. Ik ben getrouwd met Ellen Willink en wij hebben 2 dochters, Claire en Frederique. Ik ben het 2e kind van 4. De oudste is Laura Hofte Massop (27-06-1961 te Groenlo) en zij heeft samen met Vincent Hofte 3 kinderen, Nadine, Mark en Nicole. De 3e in rij is Frank Massop (16-12-1966 te Winterswijk), getrouwd met Ineke Rauwerdink. Zij hebben 2 zonen Robin en Niels. De laatste van de 4 is Ellen Massop (01-03-1969 te Winterswijk), zij is niet getrouwd. Helaas zal de familie naam door mij dus niet meer voort bestaan daar ik twee dochters heb gekregen. Gelukkig heeft mijn broer twee zonen en dus zal onze tak van Massoppen in de toekomst hopelijk nog verder groeien.

 « vorige pagina   volgende pagina » 

Teken het gastenboek