PLAATSENOp de volgende pagina's staan plaatsen die veel voorkomen of een binding hebben met de verschillende stambomen. De familie Löesink komt uit Ruurlo of wijde omgeving. Door de tachtigjarige oorlog is het moeilijk te achterhalen waar de eerste mensen op onze stamboom geboren zijn. Tijdens deze oorlog zijn de inwoners van Ruurlo vaak gevlucht naar Lochem, Zutphen, Borculo of andere plaatsen, waar ze werden opgevangen door de plaatselijke bevolking. Het is best mogelijk dat b.v. Evert Leusinck, onze eerste persoon op de lijst, daardoor geboren is in Lochem of een andere plaats. Helaas zijn er van deze tijd geen gegevens te vinden.

De oorsprong van de familie Thuis ligt hoogstwaarschijnlijk in 's Heerenberg. Evert T'Huijs zou een bastaard kind zijn van Willem II van den Bergh ook genoemd de Vreedzame.

De familie van den Bergh vindt haar oorsprong in Utrecht / Groningen en Nijmegen.

Veel van onze vroegere familieleden zijn getrouwd, of hebben connecties, met personen uit Duitsland. Door de slechte economische omstandigheden tussen beide wereldoorlogen zijn veel Duitsers naar Nederland gekomen. Deze personen kwamen uit het grensgebied van Nederland, zoals Bocholt.

Natuurlijk kan de plaats Gaanderen niet ontbreken op de lijst. Veel familieleden zijn hier geboren en wonen nog steeds in dit mooie plaatsje. Onze stamboom is hier begonnen.