WELKOMDe stamboom telt in totaal 5839 personen.

Voornaam: Achternaam:
Volledige naamIn 1996 kwam ik al surfend op het Internet een verwijzing tegen naar een onderzoek, dat door iemand was gedaan naar de familie Klink. Mijn nieuwsgierigheid was meteen gewekt. De betrokken persoon was bereid om dat deel van het onderzoek, dat voor mij van belang was, af te staan, zodat ik daar kennis van kon nemen. In dat onderzoek kwam ik de naam tegen van mijn vader, mijn opa en mijn overgrootvader en wat verwijzingen naar het verleden. Het stamboomvirus had me te pakken en ik ging op onderzoek uit.

Via het Centraal Bureau voor de Genealogie in Den Haag werd ik op het juiste onderzoeksspoor gezet en al snel stroomden de gegevens binnen. Het resultaat van al deze onderzoekingen is nu te vinden op deze website. Ik hoop dat de bezoeker er net zoveel plezier aan beleefd als ik tijdens het onderzoek heb mogen ervaren.

De website is zeker niet volledig, dus ik houd me aanbevolen voor aanvullingen, correcties en vooral foto’s, geboortekaartjes, rouwkaarten, krantenartikelen, etc.