OVERZICHT 2014/2015Januari 2015
Het familieweekend van 2014 dat zoals gebruikelijk gepland stond voor het laatste weekend van september is wegens de ziekte van Aad, verzet naar het weekend waarin 18 januari 2015 valt. We vieren dan ook de 63e verjaardag van Kees Dudok uit Hooge Zwaluwe.

Juni 2015
Verder is een deel van de familie doende om begin juni naar Alpe d`Hues te vertrekken. Marcel Lievens gaat dan proberen in het kader van Alpe du Zes om zes keer de Alp te beklimmen met de fiets. Hij draagt dit aan alle familieleden die aan kanker lijden of die daaraan zijn overleden. Het overlijden van Ome Aad vormde ook een stimulans om dit in 2015 te gaan proberen.

Inmiddels is dit evenement alweer geruime tijd achter de rug. Petje af voor Marcel. Hij heeft die berg zes keer achter elkaar beklommen.

Oktober 2015
We hebben er weer zin in.  Het eerste weekend van oktober is ons volgende familieweekend. Georganiseerd door Thijs & Danielle uit Teteringen. Het is een heel fijn weekend geworden. Tijdens dit weekend hebben Iris en Pieter bekend gemaakt dat Iris zwanger is. Van een zoon. Hij wordt verwacht eind maart 2016.