INTRODUCTIEWelkom op www.dudok.uwstamboomonline.nl , de website van de familie Dudok afkomstig uit Lage Zwaluwe.

Sinds 2011 wordt deze website voortdurend uitgebouwd en is er al veel gewijzigd. Deze introductie is bedoeld als u niet vertrouwd bent met deze website of de familie.

Vanaf de startpagina www.dudok.uwstamboomonline.nl kunt u steeds onmiddellijk beginnen met zoeken naar een persoon die in de stamboom is opgenomen.

Klikken op een naam opent steeds een nieuwe stamboompagina. Op die pagina kunt u door de stamboom wandelen door de pijltjes naar boven (ouders) of naar onder (kinderen) te volgen. Door op een naam te klikken in deze stamboompagina opent zich een nieuw venster met de levensloop van deze persoon. Ook op die pagina kunt u door de stamboom wandelen door te klikken op de namen die zijn onderstreept.

Daarnaast vind u op de startpagina steeds de lijst van de verjaardagen van de maand.
De rest van de startpagina bevat aankondigingen zoals de jongste naamdrager en de nieuwe informatie op de site. De gegevens zijn alleen voor leden zichtbaar.

Het is de bedoeling van de beheerder van deze site dat er een historisch overzicht van de familie wordt gemaakt. Na zijn pensionering gaat hij hieraan werken. Alle hulp is hierbij welkom.  Dus als u leuke anekdotes weet houd ik mij van harte aanbevolen. Via contact of gastenboek kunt u contact met mij opnemen.

Recente geboortes (ook van niet naamdragers) en overlijdens vindt u bij de Gebeurtenissen. Daarnaast verzamelen we ook de Dudoks die in het nieuws komen, regelmatig familie-bijeenkomsten organiseren, feesten geven of waarnaar we kunnen doorlinken op het web.

Een bericht voor iedereen kunt u achterlaten in het Gastenboek, een persoonlijk bericht kunt u versturen via het Contact formulier.

Veel plezier bij het bekijken van deze site.

Arjaan (Adriaan) Dudok