WELKOM FAMILIELEDEN!Welkom Familieleden Van Campenhout/Van Kampenhout!

Laat ik mijzelf even voorstellen:

Mijn naam is MariŽlle van Kampenhout. 
Als kind wist ik dat onze familie een stamboom bezat. Het was namelijk traditie dat rond de geboorte van een nieuwe telg, de ouders een stukje van de Stamboom toegezonden kreeg. Zo ook na mijn geboorte in 1966, toen mijn ouders een stukje van de Stamboom ontvingen, waarin ik inmiddels was toegevoegd.

Henk van Kampenhout (Hendrik Leonardus 273.) begon de in de jaren 50 van de vorige eeuw met het uitzoeken van de Stamboom. Na de geboorte van mijn dochter Laura in 1989, werd mijn nieuwsgierigheid gewekt en heb ik contact gezocht met Henk. Hieruit volgde een intense correspondentie en ben ik aan de slag gegaan met het in de computer invoeren van zijn gehele archief. Dit was een hele klus omdat al zijn gegevens op kleine archiefkaartjes geschreven stond.
In 1992 was de eerste reŁnie en in 2002 de tweede, en tot nu toe laatste, reŁnie in de plaats Kampenhout, BelgiŽ.

In 2011 heb ik de gehele Stamboom op internet geplaatst. Gemeenten in Nederland en BelgiŽ begonnen inmiddels ook hun archieven via internet openbaar te zetten, waardoor ik vele gegevens heb kunnen toevoegen aan de Stamboom.

In 2017 kreeg ik het idee alle stamboomgegevens om te zettenin een naslagwerk. In combinatie met de persoonsgegevens die op internet staanzorgt dit boek voor meer overzichtelijk geheel.

Natuurlijk is dat niet genoeg en vraag ik uw medewerking om de Stamboom zo compleet mogelijk te maken.         Dus is het zo dat uw gegevens niet juist zijn, of heeft u voor mij meer informatie over andere familieleden, kunt u mij bereiken via "Contact" .

Tip: Bent u op zoek naar een persoon? Vul dan de (volledige) geboortenaam in!

Alvast hartelijk dank.