»

»

»

»

»

»

»

»

»

»

»

»

»

»

»

»

»

»

»

»

»

»

»

»

»

»

»

»

»

»

»

»

»

»

»

»

»

»

»

»

»

»»

»

»

»

»

»

»

»

»

»

»

»

»

»

»

»

»

»

»

»

»

»

»

»

»

»

»

»

»

»

»

»

»

»

»

»

»

»

»

»

»

»

»


 

GASTENBOEKUw gastenboek is 15 keer getekend. U ziet pagina 1 van 2.pagina  1  2 
  cobi ten wolde - uit Enschede 19-01-2017
Zelf een nazaat van de ten Wolde-tak van Jurjen Elses, heb ik veel nagesnuffeld. Ik was tot de conclusie gekomen dat mijn voorouders niet afstammen van Peter Wijben ten Wolde. Maar is dat wel zo? Is er vˇˇr Jurjen Elses nog een link met Peter W.ten Wolde? Gaat wel erg ver terug natuurlijk. Anders hadden we nog een burgemeester(Steenwijk) in de familie gehad en had Peter W.ten Wolde niet op de Oostercluft gewoond? waar tot 2015 mijn tante woonde. Wie kan deze vragen beantwoorden?
Luuk ten Wolde uit Deventer, je bent een achterneef van me.

  Rob ten Wolde - uit Macclesfield United Kingdom 14-11-2016
Leuke fotos, helaas niet van mijn voorouders, een andere lijn, die wel uit Steenwijkerwold komen. Mijn grootvader was Geerlof ten Wolde geboren 23/05/1886 Steenwijk, zijn vader Tjeerd ten Wolde geboren geboren 13/09/1815 Steenwijkerwold, zijn vader Jan Koenen ten Wolde geb. 31.01.1783 Steenwijkerwold, zijn vader Koene Roelofs ten Wolde/Wessels gedoopt 22/05/1740 Oldemarkt. Stamboom beschikbaar via tenwolde.rob@gmail.com

  cobi ten wolde - uit enschede 17-02-2016
Na mijn zus Ineke wil ik me ook melden. Mijn vader was Luuk (Lute) ten Wolde. Er waren (zijn) er zo veel met dezelfde voornaam. Allemaal vernoemd en veelal afkomstig uit Steenwijkerwold en omgeving. Luuk ten Wolde, zoon van Martinus ten Wolde en Willemina Gerridina ten Wolde-de Graaf te Deventer. Opa en oma zijn getrouwd op 18 mei 1921. In 1922 werd geboren Lute, mijn vader, en in 1923 werd geboren een tweeling, Dinie en Dina. Dina stierf na een half jaar. Luuk is overleden op 01-03-1997.
Uit het huwelijk van Luuk met Harmpje Hendrika Gelderman, in 1945, twee dochters. In 1947 Willemina (Ineke) en in 1952 Jacoba Martina Gerridina (Cobi, ik dus). Allebei vernoemd naar onze voorouders.
Bij mijn stamboomonderzoek ben ik terug kunnen gaan tot Jurrien Elsjes (1701).
Het verraste mij dat er zo veel 'ten Wolde's' in Nederland zijn en de boom zo breed vertakt is. Welke ten Wolde meldt zich nog meer?

  Ineke (Willemina) ten Wolde - uit LE MONTAT 46090 FRANCE 11-01-2016
Mijn vader was Lute ten Wolde, geboren op 01.04.1922, zoon van Martinus ten Wolde en Wilhelmina de Graaf. Gehuwd op 09.08.1945 met Harmpje Hendrika Gelderman. Kinderen uit dit huwelijk: Willemina (Ineke) ten Wolde geboren op 06.11.1947 en Jacoba Martina Gerridina (Cobi) ten Wolde geboren op 08.02.1952.
Lute ten Wolde is overleden op 28.03.1997. Harmpje Hendrika Gelderman is overleden op 17.01.1979.
Hoop hiermee een goede bijdrage aangeleverd te hebben voor het Parenteel van de familie TEN WOLDE. mvrgr Ineke W. Westerbrink - ten Wolde

  Yvonne - uit Mijnsheerenland 11-01-2016
Ik ben de dochter van Mechteld Everdina ten Wolde. Zij is geboren in 1923 te Deventer. Ouders Tinus ten Wolde en Wilhelmina de Graaf. Leuk om deze stamboo te lezen en te zien dat er nog zoveel familie hier rondloopt!

  Gerard Huijbers - uit Eindhoven 27-05-2015
Ik ben op zoek naar informatie om mijn grootvader
Albertus Cornelis Mari Beijersbergen. De man uit Stompwijk. Pas sinds kort weet ik wie hij is en een klein beetje over zijn leven.

Wie weet er meer of kan mij op het spoor brengen van mensen die meer over hem kunnen vertellen.

  Yvonne Feenstra - uit Drachten 15-11-2014
Hallo
Ik vind op deze site Garbrand ten Wolde, familie van mijn oma Fokje ten Wolde. Ik was al heel lang op zoek naar gegevens. Ik kan geen familierelatie leggen met de andere ten Wolde's op de site.
Hij was blijkbaar dwangarbeider in Duitsland. Kunt U dat bevestigen?
Groet
Yvonne Feenstra

  Cindy Koekenberg 21-09-2014
Wat fijn dat deze site bestaat. Ik was op zoek naar familie van mijn opa's kant hij had 10 broers en zussen. En hun allemaal incl hij leven niet meer en ik was erg ge´nteresseerd. De enige waarvan redelijk wat te vinden is is Sam(uel) Koekenberg mijn opa,s broer! En dankzij deze site weet ik dat hij te jong en tragisch is gestorven tijdens een bombardement, dank! Heeft u meer info van hem of foto's waar hij op staat? Mvg

  hp ten Wolde - uit schalkhaar 11-09-2011
gaarne kom ik graag in contakt met verdere fam leden van de ten Wolde,s ik ben een zoon van hendrik ten Wolde ((Johanna Petronela van der Meulen, moeder)) beiden zijn zijn overleden

ik weet dat in de buurt van Deventer nog heel wat zit. op de stamboom houd het op bij mijn broer luuk ten Wolde
geb 1938 mijn broer is Luuk ten Wolde
Zus is Nan ten Wolde -Johanningmeier
Zelf Harry ten Wolde

  PJ Smeele - uit Oost_Souburg 12-06-2011
Beste mensen,
ik kwam toevallig dit verhaal over Lowie Ten Wolde tegen, ik heb Lowie enkele jaren, eind jaren '60, meegemaakt bij de Fa Jordense, fabriek van groot keukeninstallaties te Scheveningen, Lowie zat samen met collega Giel achter de slijpmachine, waar ze de onderdelen bewerkte voor het verchromen wat elders gedaan werd.
Lowie maakte ik mee als een vriendelijke man die je goed te woord stond als je iets vroeg,ik moest ook wel eens wat slijpen/polijsten, ze zaten daar weleens te zingen achter de machine.
Ik had geen idee wat er voor een verhaal achter die man stond, het harde leven had hem ogenschijnlijk niet gebroken.
Er werd hier ook de vraag gesteld over de Fa Jordense, die maakte: braadsleeen, kookketels tot 750ltr, snelkookbatterijen, van die kantelbare kookpannen, fornuizen in allerlei maten en aanrechtbladen met spoelbakken, aangezien ik in 1971 daar ben weggegaan weet ik niet hoelang het bedrijf nog bestaan heeft.
Met vriendelijk groet, PJ Smeele.

 volgende pagina » 

Teken het gastenboek