WELKOMHet afgelopen jaar ben ik druk bezig geweest met een boekwerkje over de familie Lelieveld. Deze is nu af en via deze link te downloaden:

https://docs.google.com/leaf?id=0B4wCqF1qgKnIM2VjYzVjMGItMjBkOC00Y2U0LTg2MjYtZjFmMjM5NWFhYjUw&hl=en&authkey=CL6Y4r0B

Het is de bedoeling dat het boekje ook gedrukt wordt. Wanneer dat zover is, laat ik dat op deze site weten. 

Ook heb ik de parentelen van der Zande en Lelieveld en de kwartierstaat opnieuw geladen. Vooral in de parenteel van der Zande staan veel nieuwe personen. 

Welkom op mijn pagina. Mijn interesse voor de genealogie is zo'n 2 jaar geleden gewekt door een vraag van een nicht van mij. Zij was begonnen met het uitzoeken van de stamboom Lelieveld en vroeg mij het archief in te duiken om verder te zoeken naar voorouders in Zoeterwoude. Ik had me hier nog niet eerder mee bezig gehouden, dus het was iets heel nieuws voor me. Al snel was ik geboeid door alle informatie die in de verschillende archieven en op het internet te vinden is. Zo groeide dit uit tot mijn hobby. Ik heb nu een groot deel van mijn stamboom (Lelieveld) uitgezocht. Daarbij heb ik alle voorouders, alle kinderen en alle neven en nichten proberen op te sporen. Hoewel ik een heel eind ben gekomen, ontbreken er ongetwijfeld nog veel namen. Ook de stamboom van moeders kan, Van der Zande, heb ik voor een deel uitgezocht.

Wat betreft Lelieveld ben ik nu gestrand in Stompwijk in de 17e eeuw. Ik weet dat er al onderzoek is gedaan naar deze stamboom tot in de 15e eeuw. Ikzelf heb alleen gegevens toegevoegd waarvan ik zeker weet dat ze correct zijn, met andere woorden kopieŽn van de akten of vermeldingen zijn hiervan in mijn bezit.

Wanneer u deze site bezoekt en u kunt mij verder helpen aan: foto's van voorkomende personen, ontbrekende data, bidprentjes van voorkomende personen of andere informatie die leuk of interessant is, dan houd ik me zeer aanbevolen. Ook wanneer u uw naam terugvindt in een van de stambomen of de kwartierstaat en u wilt liever niet vermeld staan op deze site, kunt u dat melden. Uw gegevens zal ik dan van de site verwijderen.

De foto's in het fotoalbum zijn niet te downloaden vanaf de site. U kunt via het contactformulier foto's bij mij opvragen. Die stuur ik u dan, zoveel mogelijk in originele grootte, naar u toe.