INTRODUCTIEWelkom op www.vanautgaerden.be, de website van de familie Vanautgaerden.

Sinds 2003 wordt deze website voortdurend uitgebouwd en is er al veel gewijzigd. Deze introductie is bedoeld als u niet vertrouwd bent met deze website of de familie.

Vanaf de startpagina www.vanautgaerden.be kan je steeds onmiddellijk beginnen zoeken naar een persoon die in de stamboom is opgenomen. Klikken op een naam opent steeds een nieuwe stamboompagina waarin je door de stamboom kan wandelen door de pijltjes naar boven (ouders) of onder (kinderen) te volgen. Door op een naam te klikken in deze stamboompagina opent zich een nieuw venster met de levensloop van deze persoon. Ook hierin kan je wandelen door de stamboom door te klikken op de namen.
Daarnaast vind je op de startpagina steeds de lijst van de verjaardagen van de maand.
De rest van de startpagina bevat aankondigen zoals de jongste naamdrager en de nieuwe informatie op de site.

Een historisch overzicht van de familie vind je onder de Geschiedenis, bij de Betekenis en het Familiewapen. De minder formele geschiedenis en anekdotes vind je onder de Personen, Plaatsen en Verhalen. Wist je dat de familie uitzonderlijk veel Molenaars en Café-uitbaters telt?

Recente geboortes (ook van niet naamdragers) en overlijdens vind je bij de Gebeurtenissen. Daarnaast verzamelen we ook de Vanautgaerdens die in het nieuws komen, regelmatige familie-bijeenkomsten organiseren, feesten geven of waarnaar we kunnen doorlinken op het web.

Ook al is de site grotendeels in het nederlands opgesteld, er zijn ook een groot aantal Waalse familieleden (zie de Spreiding). Voor hen proberen we een franstalig luik te onderhouden.

Een bericht voor iedereen kan je achterlaten in het Gastenboek, een persoonlijk bericht kan je versturen via het Contact formulier.

Laatste wijziging op deze pagina: 10.02.2008
Copyright © 2003 - 2008 www.vanautgaerden.be
http://www.uwpassieonline.nl/passie/sites/index.php?mid=220444&kid=121&pagina=tekstpagina