GASTENBOEKUw gastenboek is 47 keer getekend. U ziet pagina 1 van 5.pagina  1  2  3  4  5 
  Anja Boom - uit Arkel 06-01-2019
Goedendag,

Tot dusver... weet ik dat de oudste stamvader van mijn vader... overgroot... overgrootvader etc. begint in Almelo. Wat leuk om zoveel te lezen en te zien. Heb ik toch nog familie misschien? Mijn broer was onze stamhouder en inmiddels zijn zoon, hopend... dat hij het voort mag zetten.
Mijn vader: Louis Johannes Boom (Leiden)
Mijn opa: Johannes Boom (Leiden)
Mijn overgrootopa: Isańc Boom (Leiden)


  Gerrit Kwakkel - uit IJsselmuiden 13-08-2017
Hallo Helmoed,

Een bijzonder verhaal vond ik op je site over Jan Hendrik Kelderman (bedankt hiervoor). Daarnaast vond ik het bijzonder dat je net als ik afstamt van zijn ouders. Mijn moeder heette ook Boom van haar meisjesnaam, maar was een afstamming van die andere Boom-familie, die zijn oorsprong vond in Voort (Gelderland) en waarvan mijn voorouder Jan Boom uiteindelijk veldwachter werd in Zalk. Een kleinzoon van hem trouwt uiteindelijk uiteindelijk een kleindochter van Jan Derk Kelderman en Cornelia van Neck. Dit is het huwelijk tussen Gerrit Boom en Hendrikje Eikenaar (haar grootmoeder was Johanna Geertruida Kelderman) in 1875 te Zalk en Veecaten. Dit stel waren de grootouders van mijn opa.

Met vriendelijke groet,

Gerrit Kwakkel

  G.B.L. de Rooij - uit Oostburg 27-12-2016
Een voorvader van mijn moeders kant was Johannes Theodorus Voskamp geb: 1742 te Zutphen. Past deze Johannes Theodorus ook ergens in dit verhaal en waar ik heel benieuwd naar ben is wat hem naar Zeeuws-Vlaanderen bracht. Hij heeft geboerd in Westkapelle (nu BelgiŰ) en later in Sint Anna ter Muiden(grensdorpje in Nederland met BelgiŰ.

  Patricia Fletcher Roth - uit Charlotte, North Carolina, USA 11-11-2015
My connection to the Boom family is my Great Great Grandmother Janna Boom b 18 Feb 1818, parents were Abram Boom b 1793 and J Heetbrink. Janna married Jan Stegehuis 1843.

I am very excited to find this site and hope to study it more closely soon. Thank you for all your hard work.

  Bastiaan - uit Texas 24-01-2015
Heel erg leuk om de familielijn van mijn mam te kunnen volgen. Erg leuk gedaan!

  Wim - uit Almelo 13-09-2013
Als AlmeloŰr heb ik met veel verbazing eventjes deze site verkend en kom binnenkort nog wel terug om verder te lezen want interressant is het zeker!
Vooral voor AlmeloŰrs met gevoel voor historie!

  Hendrik Ruitenbeek - uit Meerkerk 19-02-2011
Ik heb met bewondering en belangstelling je mooie website weer eens uitgebreid bekeken.

  Frits Boom - uit Koog a/d Zaan 29-11-2010
Blij verrast met uw site.
Toen het 200 jaar geleden was dat Gerrit Otto was geslaagd voor zijn apothekersexamen heb ik als 6e generatie apotheker een klein boekje gemaakt met de titel "200 jaar Bomen in de farmacie". Graag plaats ik de pdf van dat boekje op uw site. Naar welk adres kan ik het mailen.
Met vriendelijke groet, Frits boom

  Gerard Rosink - uit Enschede 13-10-2010
Hallo

Zeer verrast dat u zoveel over mijn familie weet.
Ik ben een nazaat van de schilders Rosink.Mijn naam is Gerard Rosink,en woon nog steeds in het huis van die woningbouwvereniging waar mijn opa schildersbaas was.

  Roland Kempers - uit Leusden 03-02-2010
Hoi Roland, ik vond het ook meer dan leuk. Kan nu weer via het gastenboek reageren. Ben druk aan het kopieren (klaar met wat ik heb aan Kempers informatie en nu bezig met jouw spullen). Wat prachtig de foto van onze betovergrootouders Gerrit Kempers en Anna Meijer, de "menselijke informatie"uit de eerste helft 1800 en het schriftje met 20 jaar kasboek van het winkeltje van Gerrit en Anna. Het raadsel van de "verdwenen erfenis" zal ons nog wel wat hoofdbrekens kosten.
Kijk al uit naar onze volgende ontmoeting. Heel hartelijke groet van Helmoed Boom wiens overgrootmoeder ook een Kempers was

Hallo Helmoed.
Wehebben al enkele keren contact gehad en gegevens uitgewisseld. Toch vond ik het nodig om je gasteboek te tekenen. Complimenten voor je site. Mijn bezoek aan jouw was enorm leuk en interessant. Ik hoop dat ik van toegevoegde waarde heb kunnen zijn m.b.t. de verhalen die in de familie de ronde doen.Ik zie je bezoek bij mij thuis graag tegemoet. De documentatie die je me geleend hebt, heb ik verslonden. Tot gauw
Roland Kempers

 volgende pagina » 

Teken het gastenboek