OVER DEZE SITELet op!
Deze stamboom is overgezet naar de nieuwe omgeving(Mijn Stamboom Online), waarschijnlijk kan je deze vinden op www.meijen.mijnstamboomonline.nl.
Alle wijzigingen welke op deze (oude) omgeving worden gedaan zullen niet meegenomen worden naar de nieuwe omgeving.

OVER HOE DIT BALLETJE IS GAAN ROLLEN ...

Enkele jaren geleden werd mij gevraagd een levensboek, met herinneringen aan vroeger samen te stellen voor mijn moeder, die op dat moment erg ziek was. Men wilde dat levensboek gebruiken om mijn moeders geheugen te prikkelen, en haar wat fijne momenten te laten herbeleven. Ik begon er enthousiast aan, maar realiseerde me al vlug dat het geen eenvoudige klus bleek. Het levensboek is nooit geworden wat ik in gedachten had, maar het eenvoudige exemplaar dat ik voor mijn moeder maakte heeft zeker zijn uitwerking niet gemist. Ze heeft het nog vaak met een glimlach ingekeken.

We zijn inmiddels enkele jaren verder en ik ben blijven zitten met stapels verzamelde herinneringen. Foto's, allerhande notities, diverse anekdotes, namen van familieleden, adressen, jammer om dat allemaal weg te gooien. Bewaren dus voor het nageslacht!

Bij deze dan, ik maak een start met de website familie Meijen en hoop dat het ieders goedkeuring kan meedragen. De website staat nog in de kinderschoenen en moet nog groeien en ik kan daar natuurlijk best wat hulp bij gebruiken. Heb je dus aan- of opmerkingen en/of aanvullingen op de door mij gevonden gegevens, laat me dat dan alstublieft weten dan verwerk ik deze gegevens zo snel mogelijk.

 

Met een vriendelijke groet,

 

Maud Meijen-Cappon           

 

    

 

De website "Meijen & Cappon" is onderdeel van een serie websites over passies.

Via de website www.uwpassieonline.nl vindt u een volledige lijst van websites.


Start een website over uw passie!

  • Binnen 5 minuten uw eigen website online
  • Over uw liefhebberij, uw trots of uw verzameling
  • Met een paar muisklikken te wijzigen

    Nu 30 dagen gratis op proef zonder verplichtingen!
    Ga naar Uw Passie Online en vraag een website aan >>