WEBLOGLet op!
Deze stamboom is overgezet naar de nieuwe omgeving(Mijn Stamboom Online), waarschijnlijk kan je deze vinden op www.andredenhaan.mijnstamboomonline.nl.
Alle wijzigingen welke op deze (oude) omgeving worden gedaan zullen niet meegenomen worden naar de nieuwe omgeving.
16-06-2018

Op 24 mei 2018 teruggekeerd van een twee en een halve maand durend verblijf in Spanje. Op de heenreis allereerst overnacht in Tours, vervolgens in Ursurbil in het Baskenland in een hotel, waar ook appelcider werd gemaakt. Daarna naar Leganes, een voorstad van Madrid. De dag daarop met de trein naar Madrid, waar de kathedraal en het Palacio Real bezocht hebben. Op 18 maart vanuit Leganes naar Toledo. Daar hebben we een bezoek gebracht aan het Legermuseum. Op 19 maart Leganes verlaten op weg naar Benalmadena, een badplaats bij Malaga, waar we voor een maand een appartement gehuurd hebben, op korte afstand van de boulevard en het strand, met in de nabijheid een park, waar veel hanen rondliepen, die door veel gekraai de aandacht op zich wisten te vestigen.  Op Goede Vrijdag in Benalmadena de processie gezien. Vanuit Benalmadena uitstapjes gemaakt naar de Torre Muelle, Gibraltar, Marbella, Malaga, Cordoba, Antequera,  Nerja en Granada. Op 20 april vertrokken uit Benalmadena naar Miami Playa bij Tarragona. Onderweg overnacht in Alfas del Pi en de volgende dag een bezoek gebracht aan kennissen, die met een camper op een camping in de nabijgelegen kustplaats Albir staan. Op 21 april aangekomen bij ons appartement in Miami Playa, dat uitzicht op zee heeft. Vanuit Miami Playa uitstapjes gemaakt naar Tarragona, het klooster van Montserrat, dat hoog ligt en te bereiken is met een bergtrein, Port Aventura bij Salou, Sitges, het klooster van Poblet, met de trein naar Barcelona. Omdat er zoveel te zien is in Barcelona, hebben besloten om nog twee dagen daarheen te gaan en te overnachten in een hotel in omgeving van de stad. Het laatste wat we in Catalonië bezocht hebben was het klooster van Santa Creus. Op 21 mei uit Miami Playa vertrokken, richting Andorra. Op weg naar en in Andorra zelf door prachtig berglandschap gereden. In de hoofdstad La Vella gewandeld en o.a. het Casa de Val gezien. Overnacht hebben in een hotel in Ordino. Op 22 mei de Franse grens overgestoken en gereisd naar onze volgende hotel in Limoges. Omdat de route van Limoges naar de Belgische grens vrij dicht langs Compiegne liep hebben we van de gelegenheid gebruik gemaakt om het kasteel daar te bezoeken, een lang gekoesterde wens van vooral André. Daartoe een overnachting geboekt in een hotel bij Compiegne, nl. in Thourotte. Na het bezoek aan het chateau de terugreis naar Nederland ondernomen, waar we op 24 mei aankwamen. In totaal hebben we deze keer ongeveer 7500 km afgelegd. Het was een afwisselende vakantie met veel kunst en cultuur, maar ook veel natuurschoon. 


10-04-2017

vrijdag 7 april 2017 teruggekeerd uit Spanje/Frankrijk, 5800 km gereden, bezocht: Cartagena, Elche, Alicante, Benidorm, Orihuela, Aranjuez, Madrid (Prado), El Escorial, Figueres, Avignon, Orange
30-11-2016

afgelopen vrijdag een nieuwe Dacia Sandero Stepway gekocht
30-11-2016

weer opgelicht door Jumbo: in een pak druiven van een pond zit maar 3,5 ons, meloen is keihard, peren dito


22-11-2016

maandag bijna door een k..-marokkaan omver gereden toen ik op een zebrapad liep


volgende >>
2018
2017
2016
2016
2014
2014
2014
2013
2010
2010
2008
2007
2006
2006
2006