OPROEPU bent op zoek naar informatie, wenst iets te organiseren, wil iets verkopen...? Als het ook maar iets met de familie Vanautgaerden te maken heeft, kan u het hier laten verschijnen!


Vernieuw je stamboom!

www.vanautgaerden.be is ondertussen ruim 10 jaar on-line
maar de meeste informatie is ondertussen ook 10 jaar oud.

Zie je hier ook nog altijd
een te oude foto van jezelf of je naaste familieleden,
ontbreken er gegevens (huwelijken, partners, geboortes, ...)
of heb je nog een interessant familieverhaal?

Stuur je informatie en foto's rechtstreeks door naar
of neem eerst contact met de webmaster!

Julien heeft alvast het goede voorbeeld gegeven: 1. Op vrijdag 13 maart 2009 werden er in het veilinghuis The Romantic Agony +/- 420 archiefstukken verkocht voor €650 betreffende de familie Vanautgaerden uit Hoegaarden.  De beschrijving van deze documenten volgens de catalogus (archiefstukken 193):

  19de-20ste eeuw. Handschrift op papier of perkament, gedrukt of getypt, orig. of in kopie, Nederlands en Frans, verschillende formaten (enkele vochtvlekken).

  Archief betreffende de familie Vanautgaerden: bevat vnl. notariële stukken (o.a. van notaris Rosseeuw uit Tienen): koop- en verkoopakten van gronden (vnl. te Hoegaarden), testamenten, verdelingen en giften o.a. van Marie Constance Adams, vrouw van Joseph Vanautgaerden aan haar kinderen (1921) Marie Jeanne Rosalie Alice, Eugenie Marie en Edouard Norbert; kwitanties voor o.a. het huren van een "hof" van Joseph Vanautgaerden, plannen van huizen of gronden te Hoegaarden, enkele brieven. Vermelde namen als Jean Baptiste Vanautgaerden (1891), Bernardus Vanautgaerden, "landbouwer en beenhouwer" te Hoegaarden, Hendrik & Elisabeth Vanautgaerden, enz.; verwante familie als Arnoldus Adams, "stoker" te Hoegaarden, Stockmans, Evrard enz. 2. Luc en Theo Vanex, afstammelingen van Jean Baptiste Vanex en Maria Catherina Van Autgaerden, werken aan een genealogisch onderzoek over de familienaam Vanex / Van Ex.
  Voor vragen, opmerkingen en/of het uitwisselen van informatie kan u terecht op het adres lvac@hotmail.com.

 3. Wie herkent de personen op deze foto?  Veronique Vanautgaerden zou graag weten wie de personen zijn op deze oude foto. Links staat haar grootvader Albert Vanautgaerden maar wie zijn de twee andere personen? De foto is genomen aan de zagerij in Blanden

  Bekijk de foto in meer detail!

  Geef uw reactie door via de Contact pagina.

 

Laatste wijziging op deze pagina: 27.07.2015
Copyright © 2003 - 2015 www.vanautgaerden.be
http://www.uwstamboomonline.nl/passie/sites/index.php?mid=17383&kid=121&pagina=tekstpagina