FOTOALBUMKies een fotoalbum:
Fotoalbum 1
Familie Steenvoorden Adrianus theodorus en kinderen
Familie Overwater

Fotoalbum 1

U ziet pagina 1 van 2.
Klik op een foto voor een vergroting.

1 2 

voorlopig laatste gevonden familie wapen.
"Hoop doet leven" aan de Handweg te Nieuwer Amstel plaats van overlijden van Willem Anthonius Steenvoorden, vader van Hendericus Marinus. Zelf was willem een zoon van Willem Junior uit Noordwijkerhout Boerderij Breelant 1616 gebouwd te de Zilck nr. 50? tegen de Zilcker Duinen. Willem Anthonius was een zeer geletterde man voor zijn tijd en werd veelvuldig als raadsman geraadpleegd.
Noordwijkerhout De Zilk plaats van de familie tot 1800
Het zijn Gijsbertus Krijnerus II Steenvoorden met Trijntje van Blokland, Jannetje Goes (moeder van Gijs) (de vrouw van Willem Steenvoorden broer van Hendericus Marinus vader van Theodorus Adrianus vader van Gijsbertus Adrianus Josephus de vader van mij ton Steenvoorden 1953)en de kinderen van Gijs en Trijntje. Het kleine jongetje rechts is de vadervan gijs, die in 1912 geboren is. Ik schat daarom dat de foto van rond 1920 is. Bron: Gijs Steenvoorden Uit Pijnakker.
Adrianus Theodorus opa van Ton, Van beroep postbode tot eind jaren dertig en vervolgens diender van de politie-hondenbrigade te Amsterdam. Alle dochters en de jongste zoon Jan zijn nog in leven de oudste zoon wim, gijs en Theo zijn overleden.Zie stamboom. Foto's verstrekt door oom Jan en zijn zus Tante Coby Sterk
Opa met dochter Cor en Zoon Jan
Opa met Bea van Oom Jan en Pieter van Tante Cor
Johannes Steenvoorden, Broer van Willem Anthonius Steenvoorden geboren te Noordwijkerhout en getrouwd met Cornelia van Egmond. Zijn Moeder was Maria van der Hulst. Haar vader Johannes stelde twee ruimten ter beschikking aan Johannes voor inwoning en tijdelijke een eerste godsdienst ruimte in de Drooggelegde haarlemmermeer.
Pastoor Johannes Steenvoorden
Boerderij Bree lant de Zilckvolgende pagina »