WELKOM Stamboom van de Bontjes uit het Lage  Land

 

BESTE BEZOEKERS VAN DEZE SITE

In 1995 dus 20 jaar geleden, had ik het moedige plan opgevat om de geschiedenis van de familie van mijn echtgenote op papier te zetten. Toen had ik nog niet kunnen vermoeden dat het me zo lang zou bezighouden. Maar ook niet dat het me zo zou blijven boeien.

Voor u ligt nu een geschiedenis van het geslacht Bontje,want dat is de familienaam van mijn echtgenote. Heel wat speurwerk is er aan vooraf gegaan. Mede dank zij oom Adriaan Bontje zoon van Jan Bontje en Geertje Kelder uit Jutphaas. En Kees Bontje uit Leidschendam, zoon van  Toon Bontje en Marg Bontje- Straathof.

 

       Dit zijn wij,  initiatiefnemers van deze website,  

           Ton en Truus de Jong-Bontje.                              

Wij, Ton en Truus de Jong-Bontje, willen al onze familieleden zowel in Nederland als daar buiten van harte bedanken die het afgelopen jaar onze/jullie website gesteund hebben, hetzij met aanvullende informatie via de mail, hetzij via een financiŽle bijdrage (rek.nr: 13.46.94.325) in de onkosten. Ook in 2021blijven we ons best doen voor verdere uitbreiding van de website met stamboomgegevens van de familie Bontje.

Tevens wensen wij jullie prettige feestdagen, en een gezond 2021

Hebben jullie aanvullende informatie en/of foto's voor jullie site, stuur het ons op: ttdejong29@hotmail.com 

 

Deze site is ook van en voor jullie

 

Welkom op deze site over alles wat met de familienaam Bontje te maken heeft. Op deze site kunt u alles vinden over de geschiedenis van het geslacht Bontje. Doel van deze site is zoveel mogelijk personen die de naam Bontje dragen te bereiken.  Daarom roep ik  alle mede-naamgenoten op uw bijdrage te leveren in de vorm van familienieuws, annecdotes,en andere wetenswaardigheden. Misschien heeft u nog interessante foto's die we op deze site kunnen plaatsen. Want alleen op deze manier is het mogelijk een echte familiegeschiedenis te maken.

PRIVACY

Mocht u er prijs op stellen dat er meer of minder over u gepubliceerd wordt dan horen wij dat graag via een email waarna wij de betreffende gegevens zullen aanpassen of, indien gewenst te verwijderen.

 De stamboom telt in totaal 1527 personen.

Klik hier voor een alfabetisch overzicht

Voornaam: Achternaam:
exact
Heeft u wijzigingen of aanvullingen voor de stamboom? Neem contact op met de stamboom-beheerder via de pagina Contact.