DE APPELhet logo van café De Appel
het logo van café De Appel

Willy Vanautgaerden, zoon van 'Fille en Elza', besluit om op 44 jarige leeftijd in de horecawereld zijn verdere toekomst uit te bouwen. Hij treedt daarmee in de voetsporen van zijn ouders die jarenlang het café 'Genen Hoek' in Oud-Heverlee uitbaatten, het stamcafé van de voetbalclub 'de zwarte duivels' waar trouwens Fille één van de medestichters van was.

Willy achter de toog in De Appel
Willy achter de toog in De Appel

Willy is in De Appel medevennoot van Bert Crombez (huidig zaakvoerder van restaurant Meating Room). De Appel ligt aan het Erasmusplein in Leuven, op de hoek van de Ravenstraat en de Arendstraat en bestaat al sinds mensengeheugenis. Generaties studenten en proffen hebben er hun honger en dorst gestild.

De taverne bestaat uit twee verdiepingen waarvan de bovenste dakterras volledig rookvrij is.

De Appel
De Appel

Aan de overkant op het pleintje tussen de bomen is er een heerlijk zomers terras. “De Appel is in de loop der jaren geëvolueerd van bruin café tot brasserie waar iedereen, zowel studenten, profesoren als werkende mensen zich thuis voelen en wij gaan er prat op dat wij hen kunnen bedienen binnen het kwartier” vertelt Willy enthousiast.

De Appel heeft een uitgebreide menukaart, een dagschotel variërend van 6 € tot 8 € en is ver buiten Leuven gekend om zijn originele pastas en salades.

Info: tel. en fax  016 20 18 94

De Appel

Laatste wijziging op deze pagina: 13.05.2009
Copyright © 2003 - 2009 www.vanautgaerden.be
http://www.uwpassieonline.nl/passie/sites/index.php?mid=13779&kid=121&pagina=tekstpagina