LINKSDe familie Vanautgaerden op het web

 1. Jan Vanautgaerden onderhoudt de de toeristische website van Oud-Heverlee, Blanden, Haasrode, Sint-Joris-Weert en Vaalbeek

 2. Stein Vanautgaerden zorgt dat al uw feesten gegarandeerd geslaagd zijn door zijn professionele traiteursservice Bocadillo.

 3. Sylvain Piqué (afstammeling van (Anne Marie) Catherine Vanautgaerden) heeft in zijn Pick-Site onder andere de genealogie van Jan Van Autgaerden in de versie zoals ze is veschenen in Hubert Van Nerum, Het geslacht Van Autgaerden tussen Gete & Dijle (1990)

 4. Gert Vanautgaerden heeft een website voor VW-freaks opgezet met vele knappe foto's en shrijft bijna dagelijks in zijn weblog.

 5. Riana Vanautgaerden heeft een eigen homesite

 6. Speciaal voor de geboortes van Nona Vanautgaerden, Maaike Vanautgaerden en de tweeling Floor en Tijl werden er mooie websites ontwikkeld door Bart Vanautgaerden: nona.vanautgaerden.be, maaike.vanautgaerden.be en het toepasselijke oogtest.vanautgaerden.beKen jij nog websites over of van de familie Vanautgaerden? Laat het weten.

 

Natuurlijk kan je je ook amuseren met te gaan egosurfen (zoeken naar alle voorkomens van de namen "Vanautgaerden" of "Van Autgaerden" op het internet). De aantallen zijn opgemeten op 23/11/2007:

 1. Via google vond je 29.900 weblinks 
   
 2. Via Yahoo vond je 18.500 weblinks
   
 3. Via google vond je 363 berichten in discussiegroepen
   
 4. Via google vond je 341 afbeeldingen

 

 

Laatste wijziging op deze pagina: 13.07.2008
Copyright © 2003 - 2008 www.vanautgaerden.be
http://www.uwstamboomonline.nl/passie/sites/index.php?mid=1310&kid=121&pagina=tekstpagina