GASTENBOEKUw gastenboek is 30 keer getekend. U ziet pagina 1 van 3.pagina  1  2  3 
  tessa Reinders 11-01-2024
Goedeavond,

U hebt de stamboom gemaakt van mijn oma Hoonhorst. Maar zover ik het zo kan zien klopt de stamboom niet. graag kom ik in contact met u om te zien wat u precies heeft.

Mvg Tessa

  Arie Huisman - uit Sliedrecht 11-10-2016
Ik woon in Sliedrecht met echtgenoot Annie Huisman-Boogaard. We hebben 4 kinderen en 9 achterkleinkinderen. We zijn in mei dit jaar 51 jaar getrouwd .
Ik heb mijn vader nooit gekend, want hij is door de Duitsers in 1943 opgepakt (in het jaar waarin ik geboren bent) en hij is omgekomen in 1945 in Essen te Duitsland op mijn 2e verjaardag. Mijn Opa en Oma Huisman woonden in Mijnsherenland. Mijn echte broer en zus leven niet meer. Mijn moeder hete Maaike Marie Wessels- Huisman.

  Obbo Buma - uit Nietap (Dr) 25-12-2012
Bij een klein onderzoek binnen mijn familie kwam ik (op papier) tegen : Hiltje Roelf Huisman, geb. 19 april 1925 te Noorddijk (Gr.) en een zoon van hem : Johannes Roelf.
Wie kan mij meer over deze personen vertellen ?
Bij voorbaat dank. Obbo Buma uit Nietap (Dr.)

  Tessa Huisman 01-11-2010
Oke als je tessa huisman in typt kom je uit bij een tessa huisman die precies ene jaar ouder is dan ik en toevallig ook tessa huisman heet! moet neit veel enger worden dat er zoo veel tessa's huisman zijn.

  Martine Huisman - uit Sneek 02-09-2009
Hallo Antoinette uit Sneek, wellicht kan mijn vader je meer vertellen, hij heet ook Fokke Huisman uit Sneek, en de namen die je noemt komen me allemaal ook heel bekend voor.

  hennie hulskers - uit scharmer 04-03-2009
ivm een reunie van lagere school zijn wij op zoek naar Ans Huisman woonde vroeger aan de rijksweg in ruischerbrug haar ouders hadden een kruidenierswinkel ze had nog 2 zussen geesje en jurrien, ik hoop haar te vinden.weet iemand iets van haar of familei zou u dan contact met me willen opnemen. alvast bedankt

  Antoinette Huisman - uit Sneek 19-01-2009
Via deze weg wil ik graag informatie over mijn Opa Fokke Huisman en Oma Rosina Antonia (Sientje)Huisman-Rokers.Mijn vader is Harmen (Herman)Huisman.Mijn opa,s neven waren Jopie Huisman,Henkie Huisman en Lippie Huisman.De zusters van mijn opa zijn Aaltje,Oekie,Anna,beukje,Jansje en tante sippy.Volgens horen moeten er nog meer kinderen zijn maar bij mij niet bekend.Ik ben een kleindochter van Fokke Huisman en Sientje.
Ben vernoemd naar mijn oma Rosina Antonia Huisman-Rokers.De kinderen van mijn opa en oma zijn;Herman,Japie,Annie,Grada,Corry en Rosa.
Wie heeft voor mij meer informatie?

Met vriendelijke groet,

Antoinette Fokke-Huisman.

  jan huisman - uit veendam 10-09-2008
ik ben op zoek naar de nazaten van simon hendrik huisman en aafke poker ze woonden aan de knijpslaan ?? in kolham.hier ben ik een kleinzoon van,zodoende wil ik dat weten gr.jan

  dirk-jan huisman - uit renkum 12-06-2008
hallo allemaal ik ben een huisman.ik wou ook meer weeten over mij familie.mij opa heeten leendert huisman.hij woonde in barendrecht.zijn vrouw de oma van mij heet met de achter naam de wit.later zijn ze verhuist naar hendrik-i-ambacht.ze hadden 6 kinderen.me vader hete dick en zijn broers heeten leo arie en piet en haden ze nog twee zussen joke en corry.nou ik hoop wat meer te weeten en achter gronden.over mijn familie.nou groetjes van dirk-jan huisman.

  Gert Huisman - uit oosterbeek 18-02-2008
Leuk om even naar de familie te kijken.

Ik ben een zoon van Willem Peter Huisman en Annie Vos.

Groetjes Gert

 volgende pagina » 

Teken het gastenboek