UW E-MAILU heeft nog geen e-mail adres @vanautgaerden.be? Kijk dan in onze aanbiedingen naar de mogelijkheden en voorwaarden.

Als u al de gelukkige eigenaar bent van een e-mail adres @vanautgaerden.be dan kan u uw e-mail @vanautgaerden.be lezen via de webinterface op http://email.vanautgaerden.be (Gebruikersnaam is bv freddy). Uw password en andere instellingen kan je ook hier aanpassen op http://email.vanautgaerden.be (Gebruikersnaam is bv freddy)

Als u niet met de webmail interface wil werken, maar via uw PC mail afhalen en doorsturen (bv. Outlook, ...) , dan ga je naar dezelfde plaats en kiest rechtsboven 'Instellingen' en daarin de tab 'Doorsturen en POP/IMAP'. Daar vind je ook meer uitleg over het instellen van uw e-mail programma.

Heeft u problemen met het ontvangen, versturen, ... van uw e-mail @vanautgaerden.be? Stuur uw vraag door naar email@vanautgaerden.be. Of ga naar de startpagina van de Vanautgaerden e-mail op http://email.vanautgaerden.be en klik op Gebruikersnaam of wachtwoord vergeten

 

 

Laatste wijziging op deze pagina: 27.01.2008
Copyright © 2003 - 2008 www.vanautgaerden.be
http://www.uwstamboomonline.nl/passie/sites/index.php?mid=11684&kid=121&pagina=tekstpagina