AANBIEDINGENe-mail
E-MAIL ADRES


Wenst u een zeer gepersonaliseerd e-mail adres en is uw naam Vanautgaerden? Dan kunnen wij u een e-mail adres @vanautgaerden.be aanbieden!

Gedaan met freddy_vanautgaerden@hotmail.com, freddy.vanautgaerden@skynet.be, ... wij geven u het unieke adres freddy@vanautgaerden.be!

We bieden dit gratis aan.

U kan hiermee mail lezen en versturen via webmail of via uw PC e-mail client (via POP3/IMAP en SMTP zoals Outlook en andere programma's). U kan op elk ogenblik zelf instellen of u (eventueel tijdelijk) de doorsturen-optie wil activeren.

De service wordt geleverd door GMail en biedt dus alle voordelen van een GMail adres (15 Gb opslag, gemakkelijk zoeken, extra diensten zoals gdocs, gdrive, ...) gecombineerd met het unieke @vanautgaerden.be adres.

Ook al heeft u nu nog geen nood aan een volwaardig e-mail adres (bv. voor uw kinderen) dan is het toch nuttig het adres nu al te reserveren.

Maak uw interesse bekend door een berichtje te sturen naar email@vanautgaerden.be met een duidelijke vermelding van welke van de beide opties u wenst en voor welke naam @vanautgaerden.be
Wacht niet te lang want als uw naam Freddy is en er is nog een andere persoon met de naam Freddy Vanautgaerden dan kan alleen de eerste die reageert aanspraak maken op freddy@vanautgaerden.be!

De voordelen zijn voor de hand liggend:

  1. u behoudt hetzelfde e-mail adres voor de rest van uw leven: bij overstap naar een andere e-mail provider, andere werkgever, ... verandert uw privé e-mail adres niet en moet u niet meer al uw correspondenten van deze wijziging op de hoogte brengen;
  2. iemand die u een bericht wil sturen moet niet meer weten bij welke internet provider (scarlet, belgacom, telenet, ...) of gratis e-mail webprovider (hotmail, yahoo, gmail, ...) u nu uw berichten beheert: uw naam kennen is voldoende! Uw e-mail adres is nu kort en zeer makkelijk te onthouden;
  3. ook al heeft u nu geen internet provider, u kan toch een e-mail adres hebben;
  4. uw eigen privé adres @vanautgaerden.be staat en klinkt veel beter en heeft uitstraling!

Dit aanbod is alleen geldig voor personen die ook effectief de naam Vanautgaerden (in al zijn varianten) dragen.

keramieke wapenschildWAPENSCHILD


Wij hebben een nieuwe levering van ons familie-wapenschild.
Bent U geinteresseerd voor uzelf, uw kinderen, kleinkinderen, of ...?

U kan inschrijven door storting van vijftien euro op bankrekening nr BE47 9793 9137 3480 op naam van 'geslacht Vanautgaerden' te 3020 Herent, met vermelding: wapenschild
Onmiddellijke levering, zolang de voorraad strekt!

nieuwsbriefNIEUWSBRIEF


Wenst u regelmatig op de hoogte gehouden te worden van de wijzigingen op deze site, nieuwe activiteiten, belangrijke gebeurtenissen in de familie, ...?

Geef uw e-mail adres op door een berichtje te sturen en we houden je regelmatig op de hoogte met een nieuwsbrief!

 

Laatste wijziging op deze pagina: 28.12.2017
Copyright © 2003 - 2017 www.vanautgaerden.be
http://www.uwstamboomonline.nl/passie/sites/index.php?mid=11683&kid=121&pagina=tekstpagina