GASTENBOEKUw gastenboek is 30 keer getekend. U ziet pagina 1 van 3.pagina  1  2  3 
  hennie - uit utrecht 17-02-2018
Mooi Frans liedje op de achtergrond. Dat wilde ik even zeggen. Goede keus.

  Theo Visscher - uit De Rijp 11-04-2013
Bij het onderzoeken en opzetten van mijn familie stamboom Gerrits (Visscher) onderzocht ik ook de stamboomkant van mijn vrouw Ria Esteje. met als vader Willem Esteje. Tot mijn grote vreugde kwam ik veel tegen van haar stamboom op uw stamboom site.
Als u er behoeft aan hebt kan ik u de kinderen en kleinkinderen van Willem Esteje doorgeven.
Ik weet hoe moeilijk het soms is om een plaatje correct te krijgen dus mijn dank hiervoor!

Theo Visscher

  Ronald Stoeltjes - uit Mijas-Costa Spanje 09-03-2013
Hallo Louis, ik kwam je op MyHeritage al tegen. Ik ben de kleinzoon van Matthijs Teijsse en Anna Katharina Nuszbaum (de zus van Agnes Nuszbaum Uriot).
Op MyHeritage heb ik de huwelijks akte van Agnes en Christianus George Frederik Uriot. Op Wieiswie.nl kan je veel huwelijks aktes bekijken en gratis downloaden (na registratie)
Agnes heeft vroeger veel op ons gepast, ze woonde op de Plantage Kerklaan tegenover Artis in Amsterdam

Groeten Ron Stoeltjes

  Thijs Uriot - uit Amsterdam 11-10-2011
Dag Louis,
Wat een complete site. Ben jaren geleden met een vriend op onderzoek geweest en toen in Den-Haag uitgekomen.
Ik ben een kleinzoon van Willem Uriot en Maria Johanna van Donselaar, geboren in respectievelijk 1894 en 30-12-1899, zij kregen 2 kinderen, mijn vader Willem Uriot, 18-7-1926 en Whita Paulina Uriot, geboren in 1922 of 1924. Beiden kinderen zijn geboren in Rotterdam.
Voor verdere aanvullende info ben ik ten alle tijde benaderbaar.

  Mira Bohmer- mol - uit Zutphen 24-01-2011
Ik heb met bewondering naar uw site gekeken en naar de fotos al helemaal.Om je eigen overgrootouders te kunnen bewonderen.Ik ben een achterkleinkind van Willem Uriot en Alida Maria Kommandeur.Mijn opa en oma zijn Johann Heinrich Haage en Alida Maria Uriot(1909).Mijn moeder is Alida Maria Haage.Mijn oma is in 1956 overleden aan borstkanker, ik heb haar dus niet gekend.

Gr Een verre familielid.

  V.J.M.Uriot - uit Lelystad 19-08-2009
Allereerst wil ik U laten weten hoeveel bewondering ik voor U werk heb nu ik inzie hoeveel werk het met zich mee brengt. Alles is goed overzichtelijk gemaakt en ik vind het leuk bij de Uriot's te horen. Een pluimpje voor U.
Ik kan U mededelen dat ik nog een foto van mijn tweelingzuster opgestuurd krijg en mijn oudste zusters die teven een tweeling zijn heb benaderd en mij een foto zullen sturen die ik door zal sturen naar U.
Veel succes met Uw werk .
vriendelijke groeten een naamgenootje mevr V Uriot

  Jannie C. Souverein-Bouwman - uit Breukelen 10-02-2009
Louis, bedankt voor je medewerking en fijne reactie op mijn website. Mijn mond viel wel open toen ik die van jou zag. Knap hoor! In mijn boek "VOOR ONS BESTWIL" (gelijk maar een beetje reclame) komt een aardige anecdote over iemand die ook z'n roots in Epinal (goud-en zilversmid) heeft.Ik zat naast hem in het archief van Amsterdam.
Bij het doornemen van je stamboom stuitte ik op de naam Felix.Een leidster van me heet van haar meisjes naam (Ineke) Felix. Ik zat in Kerdijk (Egmond aan Zee) in haar groep.Ik heb door het verzamelen van info contact met haar gekregen.Het was een lieve juf.Misschien is ze ergens verweg familie van je.
In mijn boek komt een groepsfoto van 18 oktober 1948. Hij is in de speelzaal genomen. Je directrice, mevrouw Cohen, staat erop. Misschien herken je haar en de leidsters nog.
Er is een bouwtekening van het huis naar me onderweg! Het boek wordt steeds dikker...
Het wordt tijd dat ik een drukker vind!
Louis,ik laat van me horen, Jannie

  Ruud van Bussel - uit assen 10-02-2009
Beste Louis,
Er is veel bijgekomen! hard gewerkt! Foto's van mijn opa George Frederik heb je er al op gezet.
Mijn complimenten. Zodra ik wat aanvullingen heb stuur ik je die door. Ook geneanet gezien.
Top. Groet van Ruud

  willem en Albertina Mientjes scheffer - uit bundaberg australia 29-12-2008
Hi Louis en henny leuk die email we hebbe de side bekeke en we salle ook wat photos naar je sende leuk na 50 jaar wat te hoore jullie ware op ons trouwe 18/12/58 liefs Wim(Bill)Tineke(Tina)

  georgette netten - uit aruba 13-09-2008
Ik ben georgette netten ,dochter van beppie ,elisabeth uriot mijn oma was wilhamina zomerveld ,,ik ben gaan zoeken omdat ik dat wilde weten . ook over mijn opa ,die ik nooit heb gekend ,ben blij dat ik deze site gevonden heb ,,nou meschien hoor ik nog meer ,,groetjes van georgette netten

 volgende pagina » 

Teken het gastenboek