WELKOMDe stamboom telt in totaal 1588 personen.

Voornaam: Achternaam:
Volledige naam'Ik ben van Duitsen bloed'

(keijdener.nl is de website van Tom Keijdener)

Laatst gewijzigd op:  27 mei 2019

 

                                           Familieportret van mijn gezin anno 1988

 

Beste bezoekers,

Op deze site vindt u een gedeelte uit het archief van de familie Keijdener. Deze verzameling is het resultaat van vele uren zoekwerk in verschillende archieven, maar is vooral ook met behulp van de vele positieve reacties van de naamgenoten tot stand gekomen. Waarvoor mijn dank!

Een speciaal woord van dank gaat uit naar: Funs Patelski ,Theo Keijdener, Martin de Schwartz (1937-2001), Ida Olivers-Bouvrie, Robert Croes, Fredy Fransen, Ivo Gilisen, François Louagie, Gothard De Coninck en Mark Vanautengaerden.

 

Stamboomonderzoek is nooit af en is zelden compleet. Hoe kunt u daarbij helpen? Door geboortekaartjes, trouwkaarten, bidprentjes, krantenknipsels, foto's, kaarten e.d. beschikbaar te stellen, zodat een zo compleet mogelijk familiearchief kan ontstaan. (Let op: ik maak er een digitale kopie van, zodat u alles in de originele staat weer terugontvangt)!

Tips, aanvullingen en verbeteringen zijn altijd van harte welkom! Heeft u opmerkingen, suggesties of vragen over de site, neem contact op via de pagina 'Contact' of laat een bericht achter in het 'Gastenboek'.

Aangezien alle gegevens uit diverse bronnen afkomstig zijn, kan niet gegarandeerd worden dat deze altijd 100% correct zijn!

 

met een vriendelijke groet,

Tom Keijdener.Beste bezoeker,

Ook in 2008 heeft deze site weer mee gedaan aan de verkiezing ‘Stamboom-site van het jaar’. Ondanks uw steun is deze uitgebreide familiesite dit jaar niet in de top 3 geëindigd. Maar dat mag de pret niet drukken en ik ga daarom gewoon weer verder met het toevoegen van hopelijk veel verhalen, foto’s  e.d. Ook u kunt uw steentje bijdragen door het leveren van anekdote's, familiefoto's en andere bescheiden over leden van de Keijdener-clan.

Daarom raad ik u aan regelmatig even tijd vrij te maken om door deze website te bladeren en de aanpassingen rustig te bekijken. En laat eventueel eens een berichtje achter in het 'Gastenboek'.

Alvast bedankt!

Tom Keijdener.