WELKOMDe stamboom telt in totaal 2078 personen.

Voornaam: Achternaam:
Volledige naamDe (voorlopig) bekende stamhouders van familie Unger

            

   Karl Unger                         Christiane Hartmann                      wapen

         *1850                                   *1852                            familie  Unger

Het zoeken naar gegevens over eventuele broer(s), zus(sen) en voorouders van Paul Emile Unger (*1882) is niet via internet mogelijk. Dit onderzoek zal ter plaatse in Sachsen, o.a. Zwickau, Ha▀lau, Wilkau, Reinsdorf en omgeving, moeten gebeuren. Binnenkort ga ik er heen en de resultaten zullen dan in deze stamboom zijn te zien.

De familie Haan is nu ook grotendeels in beeld gebracht, stammend uit Nieuwenhagen. De voornamen tussen 1700 en 1800 wijzen op de Franse (Napoleon) invloeden.----------- koppeling via Wiel Unger & Mia Remmen -----------

De (voorlopig) bekende stamhouders van de familie Remmen

Egbertus Remmen      Anna van de Staaij                          wapen

        * 1768                        * 1770                      familie Remmen

Het is mogelijk dat Egbertus Remmen (*1768) een vader of oom heeft en wel Gerardus Remmen (*1745).  Dit moet nog in de archieven worden nageplozen. Heb deze 'oom' voorlopig wel al als zodanig ingevoerd.

Verder is er nog een stamboom-tak, waarvan de stamhouders zijn Cornelius Remmen   *1712, gehuwd in 1737 met Margaretha Giessen (of Gijsen).  Deze tak is vrij ver naar de huidige tijd te volgen, maar ik heb nog geen directe relatie met een van de Remmen's in 'onze' stamboom (van Egbertus Remmen) kunnen ontdekken. Mogelijk kan ik door uw hulp daarin verder komen.Heeft u opmerkingen over de site of aanvullingen op de stamboom, neem contact op via de pagina Contact of laat een bericht achter in het Gastenboek

Deze gekoppelde stambomen worden voortdurend bijgesteld of uitgebreid. Dit kan mede met uw hulp. Laatste wijziging 25-07-2013.
http://www.onestat.com/app/report.aspx?id=608539