NIEUWSNIEUWS 1

Stamboomonline heeft een enquete gehouden onder de gebruikers (Webmasters) van Stamboomonline.

Dit was het reultaat:

Jaargang 2 - Editie 6 - Juni 2004


Nieuws:

Grootste wens: een afdruk van meer generaties


In de nieuwsbrief van mei werd u gevraagd wat uw wensen zijn voor een nieuwe versie van Uw Stamboom Online. De wensenlijst werd in totaal 39 keer ingevuld. De 10 meest gewenste mogelijkheden zijn:

1. 24x een overzicht van meer generaties printen
2. 23x een kwartierstaat maken
3. 20x extra pagina's aanmaken
4. 20x een overzicht van meer generaties tonen
5. 19x een tekstbestand van de stamboom printen
6. 19x off-line werken aan de stamboom
7. 18x ook foto's op de familiepagina's van de stamboom tonen
8. 17x meer keuzes in standaard vormgevingen hebben
10. 16x een gedcom-bestand exporteren vanuit Uw Stamboom Online


Er wordt naar gestreefd om via de tweede versie van Uw Stamboom Online alle bovenstaande mogelijkheden te bieden. De ontwikkeling van de tweede versie zal ongeveer een half jaar in beslag nemen. De gedcom-exportmodule zal eerder aan Uw Stamboom Online toegevoegd worden.


Leuke links:
Nederlandstalige pagina's voor stamboomonderzoek


Wilt u uw stamboom uitbreiden, bezoek dan eens de volgende websites:

Centraal Bureau voor de Genealogie
Genlias
Familieberichten online

Nieuws 2

Bedoeling van Theo van Erp (Driebergen-Rijssenburg)  t.van.erp@ziggo.nl de grote initiator van de zo volledig mogelijke familie stamboom op papier en later van deze fantastische website met behulp van Stamboomonline om de website wat actiever en levendiger te maken. Daarom is Stamboomonline gevraagd wat rubrieken toe te voegen. Later zal nog meer toegevoegd worden (zie boven).

A.J.Th. (Guus) van Erp, ajthverp@gmail uit Den Haag helpt Theo af en toe in de website. Theo blijft uiteraard echter hoofd Webmaster.

Per tak zullen te zijner tijd n.a.w. aparte pagina's geopend kunnen worden voor verhalen en n.a.w. ook foto's. Dan zullen ook alle van Erpen gevraagd worden om input te leveren om de familiewebsite verder te verlevendigen.

Dat mag ook nu al. Dus als u/ jullie algemene verhalen/input hebben meld het ons. Wij gaan kijken of wij er wat mee doen kunnen en/of kunnen plaatsen. Aanvullingen, verbeteringen, suggesties zijn natuurlijk altijd welkom. Wij zijn te bereiken via t.van.erp@ziggo.nl  en ajthverp@gmail.com .


  en uiteraard het Gastenboek.

 


505416