GASTENBOEKLet op!
Deze stamboom is overgezet naar de nieuwe omgeving(Mijn Stamboom Online), waarschijnlijk kan je deze vinden op www.koop.mijnstamboomonline.nl.
Alle wijzigingen welke op deze (oude) omgeving worden gedaan zullen niet meegenomen worden naar de nieuwe omgeving.
Uw gastenboek is 63 keer getekend. U ziet pagina 1 van 7.pagina  1  2  3  4  5  6  7 
  Maria Koop - uit Heeze 04-04-2021
Waar kan ik de stamboom vinden van de familie Koop uit Den Hoorn

  Peter Koop 08-02-2013
Beste mensen,

Onlangs heb ik mijn website over de Westfriese familie Koop weer eens bijgewerkt. Hij is te vinden onder het adres www.familie-koop.nl

Onder andere staan nu ook de huidige generaties erbij, zodat je snel kunt zien of je bij deze familie hoort.

Daarnaast is er ook nog een kort overzicht van andere families Koop die er in Nederland zijn.

Vriendelijke groeten,
Peter Koop

  ludo Koop - uit OG 25-09-2010
Kijk voor de Stamboom van Koop uit Brabant ook eens op mijn hyves Blog

  Henk Koop - uit Alkmaar 16-05-2010
Beste allemaal,
Ik woon in Alkmaar, maar heb de stamboom uitgezocht van de tak Koop, die in de kop van de achterhoek rond Laren heeft geleefd. Ik ben tot ongeveer 1570 gekomen en zoek nog verbanden met de andere takken in het land.
Ik ben zelf geboren in Winterswijk in 1947.

  Rob Koop - uit veldhoven 27-11-2009
Hallo,

Ik ben Rob Koop de broer van Kim Koop de dochter van Wouter Koop Zoon van Antonius Gerardus Marria Koop. Ik ben geboren te Heeze op 28-11-1983

Mijn moeder getrouwd met Wouter Koop op 07-11-1979
Nicolasina Johanna Marria Theodora geboren te Eindhoven 02-06-1958

  siebren koop - uit zwaagwesteinde 26-07-2009
siebren koop zoon van pieter koop zoon van siebren koop zoon van pieter koop veder kom ik niet zou wat meer willen weten welke wegen moet ik bewandelen om dat uit te zoeken wie kan mij daar informatie over geven de personen die boven in dit berichd staan zijn allen geboren in noordbergum vroeger burgerheide friesland

  Roberto Vogels - uit Eindhoven 10-06-2009
Hallo Mijnheer Zeilmaker,

Bij toeval werd ik uitgenodigd door mijn ouders om op hun feestje te komen van hun 50 jarig huwelijk. Ik heb vele tantes en ooms gezien. Zij wisten veel te vertellen, maar zoals het wel vaker gaat met te veel informatie en te veel inpulsen, dan gaat ook weer veel informatie. Er werden veel verhalen verteld over vroeger. Over wie wie was. Over Tante Fely uit Geldrop. Over mijn broers. Het was allemaal erg fijn om mee te mogen maken. Natuurlijk werd er ook veel gepraat over bepaalde wrijvingen binnen de familie. Ik heb gewoon gezegd, dat het nodig is, om mensen aan te wijzen. De zus van mijn vader is helaas overleden. Ale met alwas het een heel fijne en mooie dag voor ons allemaal.

Groetjes,

Roberto Vogels

  hr. H. Zeilmaker - uit Eindhoven 02-06-2009
Hallo Roberto,
Je wilt dus meer over je familie weten. Maar ik denk toch dat je vader, ooms en tantes er het meeste van weten. Lukt het je niet er met hen over te praten?
Je oma, Maria E.A. Vogels-van Hoof, was aanvankelijk ingetreden als religieuze zuster in een klooster. Ze heeft afwisselend in Schijndel en in Eindhoven (Woensel) gewoond. Tot ze tenslotte in februari 1929 in Schijndel in het klooster terecht kwam. Kort daarna vertrok ze toch weer naar Eindhoven. Ik neem aan dat ze was ingetreden bij de Zusters van Liefde van Schijndel die zich ook hier in Eindhoven vestigden.
Na ongeveer vier jaren koos ze alsnog voor het huwelijk met Leonardus Adriaan Vogels, landbouwer, afkomstig uit Tongelre bij Eindhoven, om met hem op een boerderij aan de Vlokhovense weg te gaan wonen en een gezin te stichten.

Later gingen je grootouders naar het huis Kruisakker 13, dicht bij de Vlokhovense weg.
Na het overlijden van je opa werd je oma een bekende verschijning in haar buurt. Ze liep regelmatig als (meer dan) zeventig jarige met een kruiwagen en tuingereedschap over straat om de begraafplaats van de kerk te onderhouden. Ook maakte ze zich sterk voor de plaatsing van een Kruisbeeld op het pleintje aan de Vlokhovense weg. Ik denk dat je ooms en tantes je daar nog veel over kunnen vertellen.

Ik heb gehoord dat je vader een zuster heeft in Olen, in Belgie, niet ver over de grens. Die zou vroeger een goed kontakt met je oma gehad hebben. Ik ken echter niet haar naam. Groetjes en sterkte met je eventuele zoektocht. H. Zeilmaker.

  Maria Koop - uit Heeze 18-04-2009
Leuk om over je familie te lezen. veel namen herken ik wel. Ik ga zeker alles bekijken wat er nog meer bekend is van de familie. Ik ben een dochter van Antonius koop, een broer van M. Vogels=Koop.

  Roberto Vogels - uit Eindhoven 02-04-2009
Als er iemand is die wilt, kan je ook altijd op mijn Hyves kijken:

robertozeavogels.hyves.nl

Groetjes,

Roberto Vogels

 volgende pagina » 

Teken het gastenboek