WELKOMDe stamboom telt in totaal 5432 personen.

Voornaam: Achternaam:
Volledige naamStamboom van familie Brakenhoff

Kijk in de stamboom en ontdek jouw roots.  

In de rubriek 'familiewapen' kun je meer informatie vinden over het wapen

In onze stamboom is Brakenhoff een aantal keer ook met 'ck' geschreven:  'Heinrich Brackenhoff'  werd door de burgerlijke stand per abuis van deze naam voorzien. Ook de Brakenhof's met een 'f ' behoren bij onze stam. Ook hier is een schrijffoutje gemaakt. Alle Brakenhoff nakomelingen wens ik veel plezier met het ontdekken van hun roots, zoek je naam in de stamboom en schrijf een leuke reactie in het gastenboek.

Informatie en bronnen...

Deze stamboom is samengesteld uit het boekje uit 1985 van de familie Brakenhoff uit Assendelft, doch het merendeel komt uit de jaarboekjes 1988-1989 van de Stichting Werkgroep Oud-Castricum. De nummers die bij een aantal Brakenhoff families achter de naam staan corresponderen met familienummers uit de Castricumse boekjes (met je deze nummers kan je ook zoeken) 

Veel dank aan iedere die gegevens aan mij hebben verstrekt. Met name Ton Brakenhoff uit Uitgeest. Die zijn gegevens aan de Stichting Oud-Castricum heeft afgestaan. mevrouw Glorie-van der Steen en Simon Zuurbier van bovengenoemde stichting die de publicatie van de boekjes hebben verzorgd, Gerard Kraakman die stamboomgegevens van de familie Kraakman beschikbaar stelde. Jan Brakenhoff uit Voorschoten die nimmer stopt met zijn speurtocht naar onze roots, Joop Helmerhorst de oud koster van RK kerk in Assendelft. En alle anderen die spontaan een aanvulling toestuurden (lees ook reacties in het gastenboek)

Laat onze stamboom groeien...

Help mee om onze stamboom completer te maken. Als jij of jou familie niet in de stamboom staan, heb je correcties met aanvullende informatie dan kun je via contact een e-mail naar mij sturen.  

Heb je leuke oude foto's of wil je jezelf en anderen in de stamboom van een foto voorzien, stuur mij jou foto's digitaal toe, zo maken we het nog aantrekkelijker.

Peter Brakenhoff    

Assendelft - The Netherlands

Do you have notices about the site or completions on the genealogical tree, please contact me, you will to catch on the left side of this page the chapter contact.

 
 


Free counter and web stats