WELKOMLet op!
Deze stamboom is overgezet naar de nieuwe omgeving(Mijn Stamboom Online), waarschijnlijk kan je deze vinden op www.vandenhurk.mijnstamboomonline.nl.
Alle wijzigingen welke op deze (oude) omgeving worden gedaan zullen niet meegenomen worden naar de nieuwe omgeving.

Voorwoord

Voor het eerst wordt op internet een stamboom gepubliceerd over de families Van den Hurk en Repko, maar ook verschillende geparenteerde en niet geparenteerde families zijn verder uitgewerkt.

Op 30 januari 1957 trouwt Antonius Joannes (Anton) van den Hurk (1924 - 2012) met Frieda Marijke (Frieda) Repko (1921 - 2010) in Amsterdam. Oorspronkelijk zijn de families Van den Hurk en Repko niet afkomstig uit Amsterdam of zelfs uit Nederland. In eerste instantie zal deze website proberen een inzicht te verschaffen in de oorsprong van deze twee families.

Deze stamboom kan, vanwege privacy gevoelige informatie, alleen via een wachtwoord worden bekeken. Op de volgende website staat een openbare versie van de stamboom: StamboomOnderzoek.com - Van den Hurk / Repko.

Heeft u opmerkingen over de site of aanvullingen op de stamboom, neem contact op via de pagina Contact of laat een bericht achter in het Gastenboek.