WELKOMDe stamboom telt in totaal 7247 personen.

Voornaam: Achternaam:
Volledige naamSTAMBOMEN APPELWij zijn Theo Jan Appel, en Sija Pieternella Verhoeven samen zoeken wij de stambomen van de volgende familie's uit.

Vaderskant:      Appel,  De geboortenaam van mijn vader.

Moederskant:   Fennema,  De geboortenaam van moeder.

familie van der Wal en van derTuin

Schoonvaderskant: Verhoeven, De geboortenaam van mijn schoonvader.

Schoonmoederskant: de Bouter. de geboortenaam van mijn Schoonmoeder.

Laatste wijziging  25-10-2011

DEZE SITE IS GESTART 18-4-2007 EN AL MEER DAN  24. 000  Smiley invoegenBEZOEKERS!

De stamboom van Appel Enkhuizen is wat wij nu tot op heden weten gereed. De eerste die wij gevonden hebben is Arend Pietersz. Appel geboren voor 1629. Zoals u ziet is dat Dezelfde als in Venhuizen. Mogelijk gaan Verschillende Stambomen samenvallen. Hoogwoud, Venhuizen, Spanbroek / Wognum ?????

De Stamboom van Appel Zijpe gestart op Tolke in de Banne van Schagen is nu bijna gereed. De eerste die wij hebben gevonden hebben is Adriaan Appel geboren voor 1607.

De Stamboom Spanbroek / Wognum is wat wij nu tot op heden weten gereed. De eerste die wij gevonden hebben is Cornelis Pieterzoon Appel geboren voor 1764 te Wognum.

De Stamboom Hoogwoud is wat wij nu tot op heden weten gereed. De eerste die wij gevonden hebben is Aarjan Appel geboren rond het jaar 1638.

De Stamboom Venhuizen is wat wij nu op heden weten gereed. De eerste die wij gevonden hebben is Arend Pietersz. Appelgeboren rond het jaar 1629.

De Stamboom Amsterdam is wat wij nu op heden weten gereed. De eerste die wij gevonden hebben is Dirk Pietersz. Appel geboren rond 1718 te Ransdorp.

De Stamboom Wormer is wat wij nu op heden weten gereed. De eerste die wij gevonden hebben is Cornelis Appel geboren rond 1590 te Wormer

De Stamboom De Rijp is wat wij nu op heden weten gereed. De eerste die wij gevonden hebben is Sijmon Pietersz. Appel geboren rond 1628 te De Rijp.

De Stamboom Edam / Monnickendam is wat wij nu op heden weten gereed. De eerste die wij gevonden hebben is Pieter Adriaansz. Appel geboren rond 1638 in Monnickendam

De Stambomen Utrecht is wat op heden weten gereed. De eerste die wij gevonden hebben is (1) Cornelis Appel geboren rond 1770 te Utrecht. (2) Jacob Appel geboren rond 1781 te Linschoten. (3)Dirk Janz Appel geboren rond 1775 Middelburg

Gestart met de Joodse stamboom te Amsterdam, de oudste die wij gevonden hebben is Abraham Levi Appel geboren rond 1700.

De stambomen Zeeland de oudste die wij hebben gevonden is Cornelis Johannes Appel geboren rond 1771.

De stambomen Polen, de oudste die wij gevonden hebben is (1. Tobias Appel) geboren rond 1730. (2. Tobias Appel) geboren rond 1747. (3. Johan Appel) geboren rond 1767. (4. Joseph Appel) geboren rond 1791.

De Indoneschestam Appel zoeken wij nog steeds, mijn opa Thijs Appel heeft in Indonesche gediend, wie weet of er afstammelingen van hem zijn??

Wie heeft er aanvullingen:

De Stamboom Fennema is gestart, met 197 personen.

De stamboom van der Wal (48 personen) en van der Tuin in voorbereiding:

Van de familie Zeeman 70  (personen)zijn aanwezig

U vindt hier 1509  Smiley invoegen    Appel's in deze Genealogiėn.

Bij ons onderzoek hebben wij veel Steun ondervonden van Mvr. Appel - Swagerman te Venhuizen.TOEGESTUURDE STAMMENMet Dank ontvangen van

Mevrouw Yvonne Both-Brusik (Canada) een stam uit Zuid-Holland

Heer J.F.Stoutjesdijk een stam uit Zeeland en USA.

Mevrouw Appel-Swagerman (Venhuizen)

Familie Kuijpers (Tilburg)

Familie Kuler (Purmerend) stam Hoogwoud/Purmerend

Jan Barend de Vries (Schipbrug) stam Fennema

Jos van Rijn stam Hoogwoud,  stam Wognum

Elly Groot Heerhugowaard,  stam Venhuizen

Nel Baijens-Berger, stam Spanbroek

Sarie van Brakel, Stam Zeeland.

Jelle van der Knoop, stam Venhuizen

Jans van den Handel, stam Venhuizen

Toon Vessies, stam Venhuizen

 LidmaatschapHet lidmaatschap van deze Stambomen is geheel gratis.

Ondergetekende wil Zolang hij nog bezig is, zijn Stambomen  zoveel mogelijk in eigen hand houden, al zijn alle informatie natuurlijk van harte welkom.

Om lid te worden heb ik alleen nodig:

Naam:

Straat,

Postcode, Woonplaats,

 

Gebruik hiervoor de pagina contact.

Th.J. AppelOPROEPJESOproepje

Familieleden die nog gegevens hebben die mij ontbreken, zoals foto's, geboortekaartjes, trouwaktes, geboortedata, geboorteplaats, overlijdensdata en plaats etc. mogen altijd contact opnemen of mailen met

Th.J. Appel  Burg. van Doornstraat 9 1751 CT  Schagerbrug (NH)

th.appel@quicknet.nl

Wie help mij om alle  Appel's  van Nederland eens bijeen te brengen???

Goede ideeėn zijn welkom.ARCHIEVENGebruikte archieven ,Webside's en families.

Het Regionaalarchief te Alkmaar

Rijksarchief Haarlem. www.noord-hollandsarchief.nl

Centraal Bureau voor de Genealogie te Den Haag.

Rijksarchief te Den Haag

Rijksarchief te Leeuwarden

Het Zijpermuseum (Krantenadvertentie's,  foto's Niestad collectie ) www.zijpermuseum.nl

Genlias www.genlias.nl

Nederlandse Familienamen Databank

Hilversumse en Gooische Families

 BRONVERMELDINGENBronvermelding:

Het overnemen van gegevens van onze genealogie is geen enkel probleem, hier is hij ook voor gemaakt, echter zijn wij tot de conclusie gekomen dat men zaken overneemt zonder deze te controleren of deze wel kloppen. Wij zouden het zeer op prijs stellen als onze gegevens gebruikt worden dat u ons als bron erbij zet.

Privacy:

Mocht u er prijs op stellen dat er meer of minder gegevens over u gepubliceerd worden, dan horen wij het graag via een E-mail waarna wij de betreffende gegevens zullen aanpassen, indien gewenst, verwijderen.

Privacy.

You should state price that more or less data cocerning you are published, then we it hear gladly by means of e-mail whereupon we the concerning data will adapt or, if wished, to remove.

Copyright:

De getoonde genealogische gegevens zijn nadrukkelijk alleen bedoeld voor niet commercieel - en persoonlijk gebruik om tot uitwisseling van gegevens te komen bij eventuele gezamelijke voorouders. Onder geen beding mogen deze genealogische gegevens worden verveelvoudigd of openbaar gemaakt door middel van druk, fotocopie, microfilm of welke andere wijze dan ook zonder nadrukkelijke schriftelijke toestemming van de samenstellers van deze site.

Copyright.

The shown genealogist dat have been expressely only intended for not commercial- and personally use an exchange of data reach at possible common for parents. Under no circumstances thes genealogist data can be copied or public to be made by means of very, photcopy, microfilm or which other manner thus without express written authorisation of the owner of this site.

Overgenomen van family Bruggeling.