WELKOMDe stamboom telt in totaal 16733 personen.

Voornaam: Achternaam:
Volledige naamWelkom op de vooroudersite van de familie van den Hoek

www.vandenhoek.uwstamboomonline.nl is de website van Cees Jan van den Hoek uit Alphen aan den Rijn. Deze site bevat voornamelijk de nakomelingen van Servaas Cornelisse van den Hoek en Maria Kalle die in 1755 te Dirksland in het huwelijk treden.

Tevens vindt U hier ook de kwartierstaat van mijn grootvader en naamgever:

Cees Jan van den Hoek, geboren te Alphen aan den Rijn in 1914.

Sinds een paar jaar houd ik me bezig met genealogie en sinds de geboorte van onze kinderen vooral met kwartierstaatonderzoek. Mijn streven is om een kwartierstaat van meer dan duizend voorouders te publiceren.

Daarnaast deel ik mijn opgedane ervaringen als docent genealogie bij de Volksuniversiteit Alphen aan den Rijn en maak ik deel uit van de werkgroep Genealogie van de Historische Vereniging Alphen aan den Rijn, waar elke tweede zaterdag van de maand een Genealogisch Spreekuur wordt gehouden.

Behalve een fulltime baan als planner bij een touringcarbedrijf heb ik ook nog tijd voor mijn hobby's zoals genealogie en kwartierstaatonderzoek, maar ik speel ook grote trom of pauken bij drumfanfare Mavileo (kijk ook eens op WWW.MAVILEO.NL) die uitkomt in de tweede divisie.

In de een-na-laatste week van de schoolvakantie houd ik me al jaren bezig met de organisatie van de jaarlijkse Huttenbouwweek (zie ook www.huttenbouw.nl) voor ruim 600 kinderen tussen de 4 en 14 jaar, na twintig jaar bestuurslid te zijn geweest, nu alleen alleen als vrijwilliger,

Veel gegevens heb ik opgespoord in de archieven of via het Internet, andere gegevens of aanvullingen en correcties kreeg ik via andere onderzoekers, waarvoor uiteraard hartelijk dank.

Heeft u op- of aanmerkingen over de site of aanvullingen op de stamboom, neem contact op via de pagina Contact of laat een bericht achter in het Gastenboek. U krijgt zo altijd antwoord.