WELKOMDe stamboom telt in totaal 10960 personen.

Voornaam: Achternaam:
Volledige naamvanerp.uwstamboomonline.nl is de website en een initiatief van Theo van Erp.

Heeft u opmerkingen over de site of aanvullingen op de stamboom, neem contact op via de pagina Contact of laat een bericht achter in het Gastenboek.

U kunt ook per E-mail   t.van.erp@ziggo.nl  contact met mij zoeken

Deze stamboom on line maakt het mogelijk om de gegevens die in de loop der jaren verzameld zijn (zie verder Spreiding) te delen met geinteresseerden. Deze vorm van publicatie is voornamelijk bedoeld om tot contacten te komen voor uitwisseling van gegevens van gezamenlijke voorouders.

Uw stam in tekst met foto's en als boom is ook in boekvorm bij mij te bestellen. De kosten bedragen 5,50 tot 8,50 inklusief verzending binnen Nederland, maar ook naar het buitenland is mogelijk..

Ik nodig u van harte uit om suggesties, aanvullingen, foto's en eventuele correcties door te geven. Ik roep daarom alle bezoekers van deze website op om hun familiegegevens met mij te delen. Hoe meer informatie ik krijg des te groter en completer wordt de van Erp-stamboom.

Zie verder de rubriek Spreiding welke gegevens ter beschikking zijn en waar ik mee bezig ben en bezig ben geweest. De Stamboom bevat nu ca 8000 personen en gewerkt wordt aan verdere verbetering en uitbreiding van de stamboom.

Zie voorts de rubriek Betekenis met o.a. de plaatsen waar de verschillende stambomen vandaan komen en andere leuke wetenswaardigheden. De rubrieken Nieuws en Wetenswaardigheden zijn ook al opgestart.

Hebt u er bezwaar tegen, dat er gegevens van u in mijn stamboom voorkomen, laat dat dan per e-mail weten, dan zal ik deze verwijderen.

Als u gegevens van mijn stamboom overneemt voor eigen gebruik, vind ik dat prima. Het is echter niet de bedoeling dat u deze zou gebruiken om daar zelf een publicatie- in welke vorm dan ook- van te maken zonder medeweten van en zonder toestemming van de maker van deze site. Commercieel gebruik van deze site is uit den boze en in het geheel niet toegestaan.

De informatie van de Tak Boxtel, Capelle, Waspik en Dussen heb ik overgenomen van Terry van Erp, indien u informatie wil uit deze takken, neem contact op met Terry van Erp (colani@live.nl) of via zijn website http://v-erp.nl/genealogie
505416