WELKOMLet op!
Deze stamboom is overgezet naar de nieuwe omgeving(Mijn Stamboom Online), waarschijnlijk kan je deze vinden op www.rigter.mijnstamboomonline.nl.
Alle wijzigingen welke op deze (oude) omgeving worden gedaan zullen niet meegenomen worden naar de nieuwe omgeving.
De stamboom telt in totaal 86 personen.

Voornaam: Achternaam:
Volledige naamApril 2013.

Na 10 jaar stilstand tijd om de stamboom uit te breiden. 

Ik neem iedereen op die Rigter heet, geboren is als kind van een Rigter of gehuwd is met een Rigter.

Graag zo compleet mogelijk gegevens aanleveren. joost@familierigter.nl
Leuk als het in een bestaande tak van de boom past, maar hoeft niet.


2003.

rigter.uwstamboomonline.nl is de website van de familie Rigter, onderhouden door Joost B. Rigter.

De stamboom bevat momenteel de gegevens die ik van mijn grootvader Gerrit Hendrik Rigter heb gekregen, aangevuld met foto's en actuele gegevens van zijn nazaten. Er is gekozen voor uitwerking van de mannelijke lijn, de zogeheten geneologie.

Er is een aantal uitbreidingen voorzien:

  • Het uitzoeken van het eventuele nageslacht van Govert Rigter (13-9-1877), Govert Rigter (15-01-1877) en Jacob Rigter (2-11-1879).
  • Het toevoegen van de kwartierstaten van mijn vrouw en mij.
  • Het toevoegen van andere Rigter naamgenoten, ongeacht of zij tot de nazaten van Johan Rigter behoren. Ik hoop door het verzamelen van zoveel mogelijk puzzelstukjes uiteindelijk een zo groot mogelijk puzzel te kunnen maken. Uw hulp is hierbij onmisbaar.

Heeft u opmerkingen over de site of aanvullingen op de stamboom, neem contact op via de pagina Contact of laat een bericht achter in het Gastenboek.De jongste stamhouder. Daan Rigter is geboren op 20 augustus 2000. Broer Sam en zus Marloes waren die dag logeren bij opa Bob en oma Jasperien. 's Avonds kwamen zij natuurlijk terug om Daan te bewonderen.